:

Egy éve ilyenkor: méreginjekcióval kivégezték Lisa Montgomeryt

Egy éve ilyenkor: méreginjekcióval kivégezték Lisa Montgomeryt
  • 24.hu
  • 15 Jan, 2022
  • Címkék: #

Elég vegyes képet mutatnak a legolvasottabb cikkek. A legtöbb embert Lisa Montgomery halálhíre érdekelte. Hatvannyolc év után tavaly először végeztek ki nőt szövetségi halálos ítélet alapján az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó Szörnyűségek sora vezetett Lisa Montgomery kivégzéséig 68 év után először végeztek ki nőt az Egyesült Államokban, miután Donald Trump nem adott kegyelmet Lisa Montgomerynek, aki 2004-ben különös kegyetlenséggel megölt egy terhes nőt. Az ítéletet azonban sokan vitatják.

Carl Gambynek nem pont úgy indult a karrierje egy cégnél, ahogy a munkaadói elvárták volna, és nem is tartott túl sokáig a munkaviszonya. A férfi 2019. március 28-án második munkanapját töltötte egy pennsylvaniai Econo Lodge szállodában. Esti műszakban dolgozott egy kolléganőjével, és délután 4-től fél 8-ig teljesen normálisan viselkedett, ám, miután elment ? ahogy mondta ? cigiszünetre, mintha egy másik ember tért volna vissza helyette. Gamby ugyanis belőtte magát a vécében, fürdősó nevű dizájnerdrog és fentanil (kábító fájdalomcsillapító) hatása alatt tért vissza, levette a pólóját, hátulról átkarolta a kolléganőjét, megcsókolta a nyakát.

Kapcsolódó Második munkanapján bedrogozott, meztelenre vetkőzött, szexelni akart kollégájával A pennsylvaniai férfi nem ismerte be az erőszak elkövetését.

Egy évvel ezelőtt egy csütörtöki délutánon egy kamion ütközött össze egy személyautóval a 813-as számú úton Győr térségében. Az autó kigyulladt, a benne ülő győri család tagjai pedig már nem tudták elhagyni az égő járművet. A baleset nem a kamionsofőr hibájából történt.

Kapcsolódó Rosszul sikerült előzés miatt halt meg a többgyermekes győri család ?Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Borzasztóan sajnálom? ? írta a trélert vezető férfi párja.

Nagy sikert aratott Ausztráliában egy autós fedélzeti kamerás felvétele, amin azt lehet látni, ahogy egy kerékpáros megbosszulja egy Mercedes utasán azt, hogy korábban megdobta őt. A felvételt egy ausztrál Facebook-oldalon hozták nyilvánosságra, ahol fedélzeti kamerás felvételeket tesznek közzé az ausztrál utakon történt balesetekről és egyéb hajmeresztő közlekedési esetekről.

Kapcsolódó Utánament és megverte az ausztrál bicajos az őt szeméttel megdobó mercist Autóban ülve azt hihették, el tudnak menekülni a kerékpáros elől, de a piros lámpára valószínűleg nem számítottak.

Közel három éve áll garázsban egy kanadai házaspár újan vásárolt, Mercedes S550-es autója. Azt mondják, a kormánymű hibája miatt félnek vezetni az autójukat, de a kereskedő nem hajlandó kijavítani a hibát.

Kapcsolódó Beperelte a Mercedest egy kanadai házaspár, mert félnek vezetni az új autójukat Három éve áll garázsban az újonnan vásárolt autó.

The post Egy éve ilyenkor: méreginjekcióval kivégezték Lisa Montgomeryt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés