:

Kanye West bevallotta, tényleg bemosott egyet autogramot kérő rajongójának

Kanye West bevallotta, tényleg bemosott egyet autogramot kérő rajongójának
  • 24.hu
  • 15 Jan, 2022
  • Címkék: #

A minap írtunk arról, hogy nyomozás indult Ye, régebbi nevén Kanye West ellen: a rapper egy rajongóval került összetűzésbe a Los Angeles-i szórakozóhely, a Soho Warehouse előtt. Ott akart autogramot akart kérni tőle az illető, ami Westnek valami miatt nem tetszett, így előbb meglökte, majd kétszer behúzott a férfinek.

Kapcsolódó Nyomozás indult Kanye West ellen Egy rajongó autogramra vágyott a hajnali órákban, ehelyett földre küldte a kedvence.

A rapper most megerősítette mindezt a Hollywood Unlocked című műsorban. West az egészet azzal magyarázat, hosszú munkálatok után botlott a férfiba, nem volt már jó passzban, és ezen az sem segített, hogy az autogramot kérő rajongója nem a legjobb hozzáállással próbált beszélni vele.

Hajnali három volt, álltam a Warehouse előtt. Mondtam neki, hogy azt se tudod, mit csináltam eddig, megírtam két dalt, a stúdióból jövök épp. És ez a csávó, tudod, ilyen hozzáállása volt, hogy de akkor mondjam meg, mit csinálok majd utána.

West szerint a férfi csak pénzt akart keresni az ő aláírásával:

Ugyanolyan, mint a paparazzik, nem rajongók. Csak a képemet akarta használni, hogy pénzt keressen velük, vélhetően egy dalomat se hallgatta meg soha.

The post Kanye West bevallotta, tényleg bemosott egyet autogramot kérő rajongójának first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés