:

Adele megvette Sylvester Stallone álomházát

Adele megvette Sylvester Stallone álomházát
  • 24.hu
  • 15 Jan, 2022
  • Címkék: #

Sajtóértesülések szerint 58 millió dollár körüli összeget, átszámítva 18 milliárd forintot fizetett Sylvester Stallone Los Angeles-i luxuvilliájáért Adele, de még így is szerencsésnek mondhatja magát, írja a Dirt.

Kapcsolódó Bocelli luxusvillája a toszkán tengerpart ékköve A tengerre és az Alpokra is minden képzeletet felülmúló a kilátás.

Amerikai ingatlanszakértők szerint az énekesnő még relatíve olcsón is jutott hozzá az álomházhoz, mert 80 millió dollárért árulták, Stallone pedig korábban 110 millió dollárt akart elkérni érte.

Ez a valaha volt legdrágább ingatlan, ami Beverly Park városrészben gazdát cserélt. Ez egyébként Beverly Hills egyik legexkluzívabb része, itt él többek között Denzel Washington, Dwayne Johnson, Justin Bieber, Magic Johnson, Mark Wahlberg és Sofia Vergara is.

A villának egyébként közvetlen szomszédja nincs, kissé távolabb esik a sűrűbben lakott területekről.

Az ára alapján nem meglepő, hogy a luxus minden elemével ellátták. Van benne feszített víztükrű szabadtéri medence, ahonnan bámulatos panoráma nyílik a városra, ráadásul maga Stallone vezényelte nemrégiben az épület teljes körű felújítását.

De a szavak helyett beszéljenek magukért a fotók, amiket ide kattintva találsz a házról.

Kapcsolódó Eladja álomházát a bokszvilág egykori fenoménja Azok a hírességek, akik Hollywoodnál csendesebb életet keresnek, Pacific Palisades-on ilyenre találnak.

The post Adele megvette Sylvester Stallone álomházát first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés