:

Gregor Bernadett: Lehet, hogy már kifelé megyek a divatból

Gregor Bernadett: Lehet, hogy már kifelé megyek a divatból
  • 24.hu
  • 16 Jan, 2022
  • Címkék: #

A Bors készített interjút Gregor Bernadett-tel, aki egyébként nemrég a Mokka című műsorban beszélt arról, hogy amíg nem született gyereke, ő nem is nagyon figyelte a külvilág reakcióit, melyek külsejére érkeztek.

Kapcsolódó Gregor Bernadett: Azt úgy megjegyeztem, ennyi év távlatából is, hogy ő nőnek látott az utcán Az anyaság segített a nőiessége megélésében.

Az újság a többi között arról is faggatta a színésznőt, nem tartja-e magányosnak magát.

Nekem ez a fajta magányosság jó érzés. Az emberi kapcsolatok terén a függőség megriaszt. A barátaim tudják rólam, nagyon nehéz rávenni egy személyes találkozóra, egyszerűen nincs hozzá kedvem, ezt ki merem mondani. Jobban érzem magam itthon a kisfiammal és az állataimmal, ha van egy szabad estém. A korombeliek egy része attól tart, hogy úristen, mi lesz, ha egyedül maradok. Van, aki számára elképzelhetetlen, hogy szeresse ezt az állapotot. De engem ez nem aggaszt. Úgy gondolom, a belső nyugalom kulcsa, hogy szeressünk egyedül lenni. Akkor van gond, ha csak akkor szeretem magam, ha kiegészít valaki.

A szépségről úgy nyilatkozott, a ráncok nem zavarják.

Amikor a covid miatt emberek halnak meg nap mint nap, nem attól félek, hogy a szépségem megkopik. Ráncos vénasszony akarok lenni, mert az azt jelenti, megérem azt a kort. Itt szeretnék csoszogni a Tabánban 110 évesen. 60 fölött talán színpadon sem kívánok állni, inkább rendeznék. Most elkezdtem tanítani is.

Szerinte téves kép volt róla évekig a magyar bulvármédiában.

Lehet, hogy már kifelé megyek a divatból. Azt gondolom, abban az időben, amikor heti rendszerességgel szerepeltem a bulvársajtóban, kialakult rólam egy kép, ami azért bánt, mert köze nem volt a valósághoz. Sosem voltam exhibicionista, a Facebook-oldalamon sem látni olyan képet, amin mutogatom magam.

The post Gregor Bernadett: Lehet, hogy már kifelé megyek a divatból first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés