:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 17 Jan, 2022
  • Címkék: #

2022. január 17., hétfő

Friss hírek: Eszméletlen költekezést hajtott végre a kormány az év utolsó három hónapjában. Számlát vezet a Magyar Nemzeti Banknál, és az egyetlen hónap alatt, decemberben úgy 1200 milliárd forinttal apadt le. Februártól koronavírus elleni oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában a 18 éven felettiek számára, az erről szóló, kidolgozott törvénytervezetet most mutatta be az osztrák kormány. Harmadára csökkent a pályakezdő pedagógusok száma két év alatt, ez derült ki a kormányzat most nyilvánosságra hozott adataiból. Elfogadták Macron oltatlanokat zaklató törvényét. A koronavírus elleni védettségi igazolás oltási igazolássá alakul át. Harry herceg beperli a brit kormányt, ha nem adnak családjának megfelelő védelmet. Nehezményezi, hogy az Egyesült Királyságba látogatásukkor nincsenek kellő biztonságban. Elképesztő csatában, az utolsó másodpercekben szerzett Máthé Dominik-góllal 31-30-ra nyert a magyar férfi kézilabda-válogatott Portugália ellen, és megtartotta esélyét a továbbjutásra az Európa-bajnokság B csoportjában. 0-0s döntetlent hozott az Atalanta és az Inter rangadója a Serie A 22. fordulójában. A Real Madrid nyerte a spanyol Szuperkupát. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt az Ecseri úton a Gyáli útnál. Lezárják a XI., Dombóvári utat a Rákóczi híd alatt a vasúti híd felújítása miatt. Útszűkület okoz lassulást az Arany János utcában a Vadász utca és a Hercegprímás utca között csatornafelújítás miatt. A XI., Andor utcában, illetve a Galvani utcában a Fehérvári út és a Szerémi út között szakaszos útszűkületre számítsanak naponta 7 órától 14 óráig, mert kertészek dolgoznak.

BKK:

A 30-as, a 122-es, és a 230-as autóbuszra a Megyeri úton a Szilaspatak sornál kijelölt új megállóhelyen is fel lehet szállni. A 230-as autóbusz ezentúl megáll a 30-as és a 122-es autóbusz Óceán-árok utca megállójában is. Mai időjárás: Felhős idő lesz. Délutántól zápor, hózápor több helyen előfordulhat. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Antal Antónia Deviza középárfolyam: EUR 354,74
USD 309,6
CHF 339,81
GBP 425,24
Ezt is érdemes elolvasni: Anti-ellenanyag magyarázhatja a posztcovidot? Ilyen lejárt szavatosságú élelmiszereket ehetünk meg +1:

Itt vannak 2022 Oscar-várományosai

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés