:

Nem csupán a magyarok, a portugálok is számolgatnak a kézilabda-Eb-n

Nem csupán a magyarok, a portugálok is számolgatnak a kézilabda-Eb-n
  • 24.hu
  • 17 Jan, 2022
  • Címkék: #

Két veresége ellenére nem adja fel a portugál férfi kézilabda-válogatott, amely úgy számol, hogy még van esélye a továbbjutásra a magyarok csoportjából az Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó Heroikus csatában egygólos magyar kézisiker Máthé Dominik nem kegyelmezett a végén Portugália ellen.

?Portugália kikapott Magyarországtól, és kis híján kiesett a kézilabda Európa-bajnokságból? ? írta a Record az élő közvetítésének végén.

Később a lap reagált Izland Hollandia elleni győzelmére is, amely hagyott némi esélyt a továbbjutásra:

ehhez az kell, hogy az izlandiak a magyarokat is legyőzzék kedden, Portugália pedig legalább kétgólos különbséggel verje a hollandokat.

A Zerozero.pt azt írta, a csapat dicstelen mérkőzésen kapott ki, és megnehezítette esélyét a továbbjutásra.

Kapcsolódó Kézi-Eb: Izland nyert, körömrágós végjáték várható a csoportunkban Három forgatókönyv szerint is továbbjuthat a magyar csapat.

A mérkőzés végén Paulo Pereira szövetségi kapitány elemezte a mérkőzést, és kitért a védekezésre.

?Még mindig tudunk javulni, mert nem mindig játszunk úgy, ahogy kellene, különösen akkor, ha védekezési formát kell váltanunk. Ez történt most is, a mérkőzés elején a korábbi formátumhoz folyamodtunk, de megfizettük az árát, hiszen beállósunk, Victor Iturriza túl gyorsan két kiállítást kapott? ? mondta.

Nem örültünk a vereségnek, de úgy gondolom, hogy csapatként visszanyertük az önbecsülésünket. Szenzációs társasággal dolgozom együtt, öröm velük a munka. Küzdünk a végsőkig.

A Sapo.pt azt írta, ?Portugáliának számolgatnia és a végsőkig küzdenie kell.?

Pereira kapitány azt mondta, csapata nem olyan eredményeket érdemelt, mint amilyeneket elért.

?A válogatott szépen játszott, a tervet sikerült teljesítenie, és az elejétől a végéig betartott mindent. Bár voltak olyan részletek, például a kiállítások, amelyek miatt kicsit változtatnunk kellett.

A helyszínen körülbelül 22 ezer ember rájöhetett arra, hogy Portugáliában a kézilabdát jó színvonalon játsszák. Megérdemeltük volna, hogy valamivel boldogabbak legyünk

? mondta.

The post Nem csupán a magyarok, a portugálok is számolgatnak a kézilabda-Eb-n first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés