:

Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta

Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta
  • 24.hu
  • 17 Jan, 2022
  • Címkék: #

Hétfő délután bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edinának új párja van, merthogy mindezt nem sokkal azután jelentette be, hogy férjével közösen arról beszéltek, véget ért a házasságuk. Kulcsár Edina Instagram-oldalán posztolt egy fotót, amin a rapper GwM-mel közösen szerepelnek, és amelyben azt taglalja, hogy nem szeretne titkolózni, emiatt árulja el, hogy már egy ideje egy párt alkotnak. Hozzátette, hogy hónapokkal ezelőtt lezárta a múltját, és úgy érzi, a sors ajándékozta meg őt most, a rapper személyében. Férje, Csuti ezzel szemben valószínűleg nem volt elragadtatva a hírtől, mivel a Blikknek azt nyilatkozta, hogy csalódott.

Kapcsolódó Csuti megszólalt Kulcsár Edina új kapcsolatáról: Edina nem mindig volt velem őszinte, rettentően csalódott vagyok Ő mutatta be őket egymásnak.

A bejelentésük után kicsit alaposabban szemügyre vettük a rapper, azaz polgári nevén Varga Márk Instagram-oldalát, és nem igényelt túl sok utánajárást, hogy kiderüljön, a szépségkirálynő fényképészként tevékenykedő anyukája fotósorozatot készített a rapperről. Azt nem tudni, hogy akkor még csak ismerkedtek vagy már együtt voltak, viszont eléggé úgy néz ki, hogy GwM ezekkel a fotókkal jelentette be még január elején Facebookon, hogy elválik feleségétől. A rapperrel korábban már mi is készítettünk egy videót, amelyben végigkísértük egy napját, és olyanokról beszélt, hogyan lett utcagyerekből Porsche-vásárló.

Kapcsolódó GwM: Relatív, hogy mennyi idő alatt keresek ötmilliót A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója GwM, azaz Varga Márk, aki ferencvárosi utcagyerekből lett büszke Porsche-vásárló. Elkísértük egy napjára és koncertjére.

 

Tokár Tomi különben pont a napokban véleményezte azokat az embereket ? anélkül, hogy neveket említett volna ? akik a közösségi média oldalakon élik az életüket, mivel szerinte ők saját maguknak is hazudnak, mert a fele sem igaz annak, amit mutatnak a nyilvánosság felé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G.w.M (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

The post Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés