:

Máthé Dominik: Szégyellem magam

Máthé Dominik: Szégyellem magam
  • 24.hu
  • 18 Jan, 2022
  • Címkék: #

A férfi kézilabda-válogatott 31-30-ra kikapott Izlandtól az Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén, így kiesett a hazai rendezésű tornáról.

Kapcsolódó Kikapott Izlandtól a kéziválogatott, így kiesett a hazai Európa-bajnokságról Óriási csatában maradt alul a magyar csapat.

A mérkőzés hajrájában több lehetősége is adódott a magyar csapatnak, hogy egyenlítsen, de egyikkel sem élt. Az egyik ilyen alkalom az a büntető volt, amit Máthé Dominik azonnal eldobott, ám az izland kapus lábbal védeni tudta a lövését. Az átlövő összesen tíz próbálkozásból négy gólt dobott, a kamerák elé állva pedig nem titkolta, hogy nem elégedett a teljesítményével.

?Tényleg nagyon szégyellem, hogy kihgytam azt a hetest. Az talán sorsdöntő lett volna.

Nagyon sajnálom és szégyellem magam! Csak azt tudom mondani, hogy köszönjük a szurkolóknak a biztatást”

? mondta az M4 Sportnak Máthé a lefújás után.

Gulyás István szövetségi kapitány ezzel szemben arról beszélt, hogy a fiatalok beépítése jól sikerült és nem vallottak szégyent játékosai. Ugyanakkor jobb védekezésre lett volna szükség zárásként.

?Izland nagyon jó csapat, a hiba pedig benne van a játékban, ma azonban több volt a kelleténél. Védekezésben sokat rontottunk, nem zártunk össze időben, nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk, ez pedig elbizonytalanította a srácokat.

Nincs szégyenkezni valónk. Tudtuk, hogy nagyon kiegyenlített a csoportunk, apróságokon múlt a jobb szereplésünk, egyik játékosunkra sem haragudhatunk. Együtt értük el a jó eredményeket és együtt vagyunk most keserűbbek

? nyilatkozta Gulyás a mérkőzés után.

Kapcsolódó A kézikapitány szerint nincs szégyenkeznivalónk Gulyás István azt mondta, a továbbjutás nüánszokon múlt az Európa-bajnokságon.

Mikler Roland csapatkapitány is a csalódottságának adott hangot a mérkőzés után, míg Bodó Richárdban a játékvezetői tevékenység is kérdéseket vetett fel ? ugyanakkor nem ebben látja a vereség okát.

?Ez a végjáték brutális volt, annyira akartunk, mint a hollandok elleni meccs elején, meg a portugálok ellen. Nagyon jól játszottunk és egy nagyon jó Izlandtól kaptunk ki.

Nem akarom a bírókat hibáztatni, magunkba kell nézni, meg egymásba, de úgy érzem pár rossz döntés miatt alakult így a végjáték. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött mind a három meccsre, óriási hangulatot teremtettek! Nagyon fáj, mindenki szomorú, mert szerettünk volna még ilyen közönség előtt játszani.”

The post Máthé Dominik: Szégyellem magam first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés