:

Polgármesterek üzentek Márki-Zaynak, hogy ?ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát?

Polgármesterek üzentek Márki-Zaynak, hogy ?ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát?
  • 24.hu
  • 19 Jan, 2022
  • Címkék: #

A Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzet ? ahol Lázár János és Márki-Zay Péter mérkőzik majd meg az országgyűlési választáson ? polgármestereinek háromnegyede aláírt egy nyilatkozatot, amelyben arra kérik az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, hogy ?ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát?, és leszögezik, hogy nem vesznek részt az ellenzék szervezte kampányeseményeken, írja a hvg.hu a makohirado.hu tudósítása alapján.

Kapcsolódó Hódmezővásárhelyen két olyan politikus csap össze, aki miniszterelnök akar lenni, Márki-Zay már most, Lázár tán csak az évtized végén Lázár János már ötször nyert a körzetben, és háromszor polgármesterré is megválasztották. Most jön a legnehezebb meccse.

A nyilatkozatot a magyarcsanádi polgármester, Farkas János kezdeményezte, és az ellenzéki polgármesterek nem írták alá, így Algyő, Mártély, Hódmezővásárhely és Csanádpalota, illetve a fideszes vezetésű önkormányzatok közül Mindszent pecsétje nem került rá a dokumentumra.

A polgármester sajtótájékoztatón úgy fogalmazott:

Településeink a kormánynak köszönhetően fejlődnek, gyarapodnak, nincs szükségünk kioktatásra, lenézésre, legfőképpen szánalomra.

Egyúttal azt írták, ?felelősséggel tartoznak a településeken élőknek, hogy megvédjék őket az országos politika konfliktusaitól”.

The post Polgármesterek üzentek Márki-Zaynak, hogy ?ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés