:

Palik László soha nem tartotta magát tévés műsorvezetőnek

Palik László soha nem tartotta magát tévés műsorvezetőnek
  • 24.hu
  • 19 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az nlc.hu készített interjút Palik Lászlóval, aki néhány hónapja búcsúzott el a televíziózástól, hogy az internetre, egészen pontosan a YouTube-ra tegye át székhelyét. Palik a lapnak elmondta, a műsorvezetés olyan szakma, ami rengeteg háttérmunkával is jár.

Soha nem tartottam magam televíziós műsorvezetőnek, csak televíziósnak. Nem tudom különválasztani a műsorkészítést a műsorvezetéstől. Azt tanultam és azt gyakoroltam, hogy aki képernyőn van, annak az adott produkció minden részletével tisztában kell lennie. A képernyő sosem volt a cél, mindig egy eszköz volt, ami része a műsorkészítésnek. Az online tér ilyen szempontból ugyanúgy képernyőt teremt. Mindenki csinálhat magának egy televíziót a YouTube-on, percenként 500 óra tartalmat töltenek fel a videómegosztóra, ami elképesztő versenyhelyzetet terem, engem pedig valójában a verseny tart életben

? fogalmazott Palik, akinek YouTube-csatornáján hétről-hétre tűnnek fel a celebek.

Kapcsolódó Járai Máté a gyerekvállalásról: A feleségemnek dolga van ezzel, hogy miért zárkózik el ettől ennyire Szeretne apa lenni, de nem helyez nyomást Járai Kírára.

The post Palik László soha nem tartotta magát tévés műsorvezetőnek first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés