:

Beleszeretett egy rabba, akivel sohasem találkozott, most az esküvőt tervezik

Beleszeretett egy rabba, akivel sohasem találkozott, most az esküvőt tervezik
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

Breah Sutton beleszeretett egy börtönbüntetését töltő férfibe, aki miután kiszabadult, szinte azonnal megkérte a kezét – írja a Mirror.

Harley Webb betörés miatt került börtönbe 2018-ban. 2020 augusztusában kezdtek el telefonon beszélgetni, miután a nő egyik barátja, aki szintén ?randizott? egy elítélttel, összekötötte őket.

Egy hónappal később már egy párt alkottak, de még mindig nem tudtak találkozni, a koronavírus-járvány miatt ráadásul még nyolc hónapig csak telefonon vagy levélben tarthatták a kapcsolatot. Legelőször 2021 májusában engedélyezték a látogatást, Sutton ezután minden héten bement a férfihez.

Webb január 10-én szabadult, másnap rögtön találkozott a szerelmével.

Sutton magára tetoválta a férfi monogramját, amit rögtön meg is mutatott neki, Webb azonban nagyobb meglepetéssel készült, mindössze egy nappal a szabadulása után megkérte a nő kezét.

Szürreális volt, amikor először megöleltük egymást, olyan volt, mintha álmodtam volna

– mondta a nő, aki azt is hozzátette, hogy már az első pillanatban olyan érzése volt, mintha mindig is ismerték volna egymást.

Sutton elmondta, hogy már csak azért sem gondolta, hogy a férfi megkéri a kezét, mert nem tudott gyűrűt venni neki. De enélkül is igent mondott, másnap pedig megvették az ékszert.

Összeköltözni még nem tudnak, mivel a férfinek a próbaidő alatt a kijelölt hostelben kell lennie, de mivel Sutton a közelben bérelt lakást, sokat tudnak együtt lenni.

Webb elmondta, hogy még most sem hiszi el, hogy igent mondot a szerelme. Számára nem volt kérdés, hogy a szabadulás után egyből megkéri a nő kezét.

Végig mellettem volt, amikor börtönben voltam, jó ember és arany szíve van, bármit megtenne értem. Nem is kívánhatnék jobb társat, tudtam, hogy fel kell tennem neki a kérdést!

– mondta Webb.

A férfi egyébként eredetileg tavaly decemberben szabadult volna, de volt párja zaklatással vádolta, ezért meghosszabbították a büntetését.

Most már szabad, bár nyomkövetőt kell viselnie és minden este vissza kell térnie a hostelbe, legalább napközben sok időt tud eltölteni a menyasszonyával.

Minden reggel 7-kor átjön, és reggelit csinál nekem. Imád főzni, ez nagyon hiányzott neki

? mondta a nő.

A férfinek magaviseletétől függően 3-6 hónapig kell bent lennie a kijelölt hostelben, ahogy letelik az időszak, a pár saját házat vásárol magának, addig is az esküvőt tervezgetik.

The post Beleszeretett egy rabba, akivel sohasem találkozott, most az esküvőt tervezik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés