:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

2022. január 20., csütörtök

Friss hírek: Február 12-én tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor. Joe Biden szerint Putyin bevonul Ukrajnába. Szerinte az orosz elnök így tesztelné a nyugati vezetőket. Tucker Carlson a legismertebb amerikai jobboldali tévés dokumentumfilmet készített Magyarországról. Világszerte mintegy 1,27 millió ember halt meg 2019-ben antibiotikumnak ellenálló kórokozó okozta fertőzés miatt. Egy éven át Grenoble viselheti az Európa zöld fővárosa címet. A város elsősorban a zöldítésére irányuló beruházásoknak köszönhetően nyerte el az uniós díjat. Éles József: Akit nyomaszt 20 ezer magyar szurkoló, adja le a mezt Cristiano Ronaldo nehezen viselte, hogy lecserélték a Manchester United meccsén A Gladbach-ot másodosztályú csapat intézte el a Német Kupában A német kézilabda-válogatottban akkora már a koronavírus miatti krízis, hogy akár az Európa-bajnokságtól is visszaléphet. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárták a fél útpályát az Erzsébet téren a Bajcsy-Zsilinszky út közelében az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt. A XI., Karolina úton a Villányi út után időszakos korlátozásra számíthatnak filmforgatás miatt. A VIII., Nap utcát lezárták a Vajdahunyad utca és a Kisfaludy utca között építkezés miatt.

BKK:

A 30-as, a 122-es, és a 230-as autóbuszra a Megyeri úton a Szilaspatak sornál kijelölt új megállóhelyen is fel lehet szállni. A 230-as autóbusz ezentúl megáll a 30-as és a 122-es autóbusz Óceán-árok utca megállójában is. A 93-as és a 93A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Kispest vasútállomás, és a Bozsik Stadion, Pestszentlőrinc felé pedig Kispesti temető megállót sem. Mai időjárás: Felhős, borult idő lesz. Többfelé várható eső, hó havas eső. 0 és +7 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Fábián Sebestyén Deviza középárfolyam: EUR 356,48
USD 314,36
CHF 343,26
GBP 427,97
+1:

A kisboltok számára lehet nagyobb érvágás az árstop

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés