:

Bezárt athéni hotelt vásárolt az egyik leggazdagabb magyar cégcsoportja

Bezárt athéni hotelt vásárolt az egyik leggazdagabb magyar cégcsoportja
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér állami megvásárlása ügyében is előkerült, ingatlanokkal is foglalkozó Indotek Group tovább terjeszkedik külföldön. Egészen pontosan Görögországban, ugyanis közleményt adtak ki arról, hogy egy 3 csillagos, 124 szobás szállót vettek meg Athénban. Az Oscar Hotel Athén a cégcsoport első görögországi ingatlanvétele a kommüniké szerint, így már 12 országban vannak jelen Magyarországon kívül.

Az Indotek a görög NBG Banktól vásárolta meg a 6000 négyzetméteres, jelenleg zárva tartó hotelt, amit teljes felújítás után újranyitnának. A szálló elhelyezkedése az Indotek szerint kiváló, hisz közel a Larissza vasútállomás, az ókori agóra, de a belváros is csak pár kilométerre található. Az ötemeletes hotelnek kültéri medencéje, saját bárja, étterme és konferenciaterme is van. Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketingvezetője így fogalmazott:

Görögországot régóta figyeljük, hiszen élénk turizmusa számos befektetési lehetőséget kínál. Az Indotek Group több hazai szálloda felújítása és sikeres működtetése révén jelentős tapasztalattal rendelkezik a szállodapiacon, amit az Oscar Hotel Athén megújításakor is hasznosítani fogunk.

Az Indotek Group az utóbbi években elég nagyra hízott, 300 ingatlanjuk van, a beépített és bérbe adható ingatlanterületük meghaladja az 1,86 millió négyzetmétert. Több mint 30 irodaházuk és 26 plázájuk van Magyarországon, de szállodák, raktárak, iparterületek és saját fejlesztésű lakóparkprojektjeik is vannak. A cégcsoport tulajdonosa a tíz leggazdagabb magyar közt is számon tartott Jellinek Dániel.

The post Bezárt athéni hotelt vásárolt az egyik leggazdagabb magyar cégcsoportja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés