:
Breaking News

Ledöbbent az anyuka, amikor megtudta, hogy évekig rossz napon tartotta fia születésnapját

Ledöbbent az anyuka, amikor megtudta, hogy évekig rossz napon tartotta fia születésnapját
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

Emily Vondracheket sokkolta, amikor orvosa közölte vele, hogy az elmúlt két évben nem a jó napon ünnepelte fia születésnapját ? írja a Daily Star.

Az anyuka a TikTokon is megosztotta a történetét.

@thevondyfam How?s your day going? #momfail #mombrain #parenting101 #sahm ? original sound - Emily Vondy

Elmondta, hogy legutóbb, amikor a gyerekorvosnál jártak, megakadtak az adategyeztetésnél, mert az orvos azt mondta, hogy más a kisfiú születési dátuma, mint amit Vondrachek mondott.

Mondtam neki, hogy a fiam december 26-án született. Én vagyok az anyja, csak tudom, hogy mikor van a születésnapja

? mesélte az anyuka.

A nő fel akarta hívni a biztosítót, hogy panaszt tegyen, de úgy döntött, a biztonság kedvéért megnézi a Facebookon is a gyereke születési dátumát.

Ekkor vette észre, hogy a fia egy nappal korábban, december 25-én született. Teljesen ledöbbent.

“Két éve 26-án ünneplem a kisfiam születésnapját. Most vissza kell hívnom a gyerekorvosomat, hogy képzelje, elrontottam a dátumot?? ? mondta szégyenkezve.

A videó már több millió megtekintésnél jár, és több mint 19 ezer hozzászólás érkezett hozzá.

Az egyik  kommentelő azt írta, hogy tudja, mit érez Vondrachek, őt egyszer a sógornője hívta fel, hogy boldog születésnapot kívánjon a lányának, mire ő kijavította, hogy rossz napon hívta, de aztán kiderült, hogy ő emlékszik rossz dátumra.

Egy másik hozzászóló azt írta, ez még a jobbik eset, neki nem rontották el a születésnapját, csak rossz nevet mondott az anyja, amikor megkérdezték tőle, hogy hívják.

Hasonlóról számolt be egy másik kommentelő, aki azt írta, hogy egyszer édesanyja elkezdte neki énekelni, hogy “Boldog Születésnapot Allison…”, pedig őt Ashleynek hívják, ráadásul nincs is testvére.

The post Ledöbbent az anyuka, amikor megtudta, hogy évekig rossz napon tartotta fia születésnapját first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés