:

Exatlon Hungary All Star: Esztergályos Patrik számára nem is kérdés, hogy megvárja Pap Dorcit

Exatlon Hungary All Star: Esztergályos Patrik számára nem is kérdés, hogy megvárja Pap Dorcit
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az Exatlon Hungary All Star múlthét hétfői adása meglehetősen érzelemdúsra sikeredett, miután ugyanis kiderült, hogy Esztergályos Patrik a műsor kiesője, Pap Dorci zokogásban tört ki. Mint kiderült, ők ketten még a műsor kezdete előtt ismerkedtek meg a promófilm forgatásán, és hamar kiderült számukra, hogy szorosabb kötelék tartja össze őket puszta barátságnál.

Bemutatkoztunk, elcsattant köszönésként két puszi, és az egésznek olyan hangulata volt már akkor, mintha ezer éve ismernénk egymást. Én másnap ráírtam, és elkezdtünk ismerkedni. Az, hogy ilyen gyorsan elmélyült kettőnk között a kapcsolat, minket is meglepett

? mondta Esztergályos Patrik a Story magazinnak.

A sportoló hozzátette, hogy Dorcival élvezték, hogy van egy közös titkuk, és igyekeztek sok időt együtt tölteni, mielőtt újra forogni kezdtek volna a kamerák. Miután azonban Dominikára utaztak, két külön csapatban kellett versenyezniük, így a találkák száma leredukálódott. Elbúcsúzni sem tudtak egymástól, Patrik számára viszont egyértelmű, hogy megvárja szerelmét, aki továbbra is versenyben van.

Ez nem kérdés. Ha az ellenkezője egyáltalán felmerülne, akkor nem is lenne értelme miről beszélni. Várom haza nagyon, szurkolok neki, és bár nagyon szeretném minél hamarabb viszontlátni, azt gondolom, és ezt meg is mondtam korábban, hogy neki a versenyben ott a helye a legvégén

? magyarázta Esztergályos Patrik, hozzátéve, hogy szerinte Pap Dorcinak minden adottsága megvan ahhoz, hogy akár meg is nyerje az évadot.

The post Exatlon Hungary All Star: Esztergályos Patrik számára nem is kérdés, hogy megvárja Pap Dorcit first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés