:

Magyar Nemzet: Kálomista kérésére csúszik az Elk*rtuk tévépremierje

Magyar Nemzet: Kálomista kérésére csúszik az Elk*rtuk tévépremierje
  • 24.hu
  • 21 Jan, 2022
  • Címkék: #

Mint megírtuk, elhalasztják az Elk*rtuk TV2-re tervezett tévépremierjét: a film eredetileg e hét vasárnapján, január 23-án került volna műsorra, ám a TV2 változtatott a tervein, és a film kikerült a vasárnap esti műsorrendből, helyére a sors iróniájaként Herendi Gábor Valami Amerikájának harmadik része került. Akkor a csatorna egyszerű ?programing okokra? hivatkozott, most azonban kiderült, hogy valójában a korábban a minden moziban, és számos szervezett, ingyenes vetítésen is játszott film ellehetetlenítéséről panaszkodó producer , Kálomista Gábor kérésére halasztották el a filmet.

A Magyar Nemzet azt írja,

a vetítés átütemezésére az eredeti megállapodás pontosítása miatt került sor ? miután Kálomista Gáborral csak így tudtak megegyezni.

A döntés nyomán az Elk*rtuk március 5-én mutatkozik be a tévében, továbbra is a TV2-n. Az Elk*rtuk, mely a tavalyi év legnézettebb magyar filmje lett, a 2006-os, az őszödi beszéd nyomán kibontakozott tüntetéssorozat fikciós feldolgozása, melyben meglehetősen nagy szerep jutott Dobrev Klára alakjának, akit Gubás Gabi alakított. A Keith English rendezésében készült film főbb szerepeiben Bede-Fazekas Szabolcs, Bánovits Vivianne és Mózes András látható. Kritikánk itt olvasható, a nagy titokban szervezett szereplőválogatásról pedig itt írtunk.

Kapcsolódó 800 millióból foroghat politikai krimi az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról Nemzetközi stábot ígérnek, de a filmtervet egyelőre nagy titkolózás övezi.

The post Magyar Nemzet: Kálomista kérésére csúszik az Elk*rtuk tévépremierje first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés