:

Kulcsár Edina szerint az új videóklipje megmagyarázza, mi történt a kapcsolatával

Kulcsár Edina szerint az új videóklipje megmagyarázza, mi történt a kapcsolatával
  • 24.hu
  • 21 Jan, 2022
  • Címkék: #

Január közepe óta szinte minden nap történik valami Kulcsár Edinával, ugyanis miután Csutival bejelentették, hogy elválnak, alig egy héttel később arról posztolt, hogy összejött a G.w.M nevű rapperrel. Azóta elmondta, hogy a zene hozta össze őt és új párját, akivel a munkakapcsolatból szerelem alakult ki köztük.

Kapcsolódó Porsche, Gucci, Curtis és a Ferencváros ? összegyűjtöttük, mit lehet tudni G.w.M-ről Az anyja azt akarta, hogy ügyvédnek tanuljon, a lányának már vett egy ötvenmilliós lakást, és szerinte csak az életképtelenek nem látják meg a lehetőségeket.

Kulcsár Edina most a Fókusznak nyilatkozott a szerelmi életével kapcsolatban, de konkrétumok híján csak annyit árult el, hogy szerinte sok magyarázatot ad majd a nemsokára megjelenő videóklipje. Kiderült, hogy a dalt G.w.M volt párja írta, és Kulcsár Edina úgy érezte, pontosan arról szól, amit ő is érzett akkoriban. Feltehetőleg a szakításról énekel benne, merthogy az interjúban bevágtak egy részletet a dalból, aminek dalszövegéből sikerült kihámoznunk egy kis részletet:

Te vagy a Nap, én a Hold, nem vagyunk már szerelmesek, volt, ami volt.

The post Kulcsár Edina szerint az új videóklipje megmagyarázza, mi történt a kapcsolatával first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés