:

Modern mintaüzemektől tanulhatnak a kkv-k

Modern mintaüzemektől tanulhatnak a kkv-k
  • 24.hu
  • 21 Jan, 2022
  • Címkék: #

A program célja a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása, a vállalkozói környezet és kultúra fejlesztése, a piachoz való magas fokú alkalmazkodás támogatása. Célcsoportját a nyitott, fejlődni szándékozó mikro-, kis- és közepes vállalkozások, a modern, példaértékű gyárak, üzemek és műhelyek, valamint a korszerű vagy high-tech megoldásokat szállító cégek jelentik, amelyek közül eddig 100 csatlakozott a programhoz.

?Az elmúlt években számos kisvállalkozóval találkoztam, akik azt jelezték, hogy az igazi segítséget ? az előadások és tankönyvek helyett ? az jelentené számukra, ha a gyakorlatban láthatnának működő megoldásokat, és már sikeres piaci szereplőktől tanulhatnának. A programot azért hoztuk létre, hogy hazánk legversenyképesebb vállalatai nyissák meg kapuikat a kisebb, de növekedni szándékozó vállalkozások előtt? ? hangsúlyozta György László.

Kapcsolódó Indul a ráfutás az újabb uniós pénzre Technológiaváltásra 10 és 200 millió forint közötti támogatás igényelhető.

A mintaüzemek a jövő iparágaihoz kapcsolódóan 16 területre engednek betekintést az érdeklődő vállalkozásoknak, megismerhetik például a felhőalapú és nagy kapacitású technológiákat, a robotikát és az automatizációt, a dolgok internetét (IoT), az 5G-t és az önvezető járművek fejlesztését, a hidrogéntechnológiát, valamint a kibervédelmi fejlesztések világát.

A látogatásokra a modem4.hu oldalon, valamint a vállalkozói információs portálon, a vali.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni. Emellett a mintaüzemek az ország hét pontján regionális szakmai találkozókon vehetnek részt.

The post Modern mintaüzemektől tanulhatnak a kkv-k first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés