:

Egy éve ilyenkor: élő adásban lökte arrébb az M1 riporterét egy német nyugdíjas

  • 24.hu
  • 22 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egy éve ilyenkor épp korlátozások között éltünk, és még azon izgultunk, lesz-e elég vakcina. A koronavírussal kapcsolatos hírek mellett az olvasókat leginkább az aktuális bulvártörténések érdekelték. Például Tápai Szabina erős mondata a gyerekvállalás-témában:

Kapcsolódó Tápai Szabina: Lökjetek be a Dunába, ha én még egy gyereket vállalok Biztos benne, hogy a háromnál megállnak.

Tápai nem viselte jól a várandósságot, de még mindig jobb helyzetben volt, mint Galambos Lajos:

Kapcsolódó Rendőrök rohanták le Lagzi Lajcsi házát hajnalban Házkutatást tartottak.

Kárpáti Rebeka ismét felhívta követői figyelmét a valóság és a szerkesztett arcok, illetve testek közötti jelentős különbségre.

Kapcsolódó Kárpáti Rebeka közelről mutatta meg striás fenekét, hogy önbizalmat töltsön követőibe 19 évesen sorra érték a kudarcok a külseje miatt.

És az igazságot mutatta meg egy 23 éves amerikai lány randipartnerének szemüvege is.

Kapcsolódó Randin volt egy sráccal, de mindennek véget vetett, amit a fiú szemüvegének visszatükröződéséből látott Egy 23 éves amerikai lány a randija közben töltött fel a TikTokjára egy videót, és ezzel még egyáltalán nem ő volt a bunkóbb a kettejük közül. A

A hét egyik legemlékezetesebb eseménye azonban egy berlini utcán történt.

Kapcsolódó Élő adásban lökte arrébb és kiabálta le az M1 riporterét egy idős német járókelő Rossz helyet választott a közmédia munkatársa.

The post Egy éve ilyenkor: élő adásban lökte arrébb az M1 riporterét egy német nyugdíjas first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés