:

12 héttel a vártnál korábban született Nick Jonas és Priyanka Chopra kislánya

12 héttel a vártnál korábban született Nick Jonas és Priyanka Chopra kislánya
  • 24.hu
  • 22 Jan, 2022
  • Címkék: #

Nick Jonas és Priyanka Chopra tegnap este egyszer csak bejelentették, hogy gyermekük született, akit egy béranya hozott világra. Ez meglehetősen meglepő történés volt, tekintettel arra, hogy a pár korábban sosem említette, hogy úton lenne a baba, sőt. A színésznő a múlthéten éppen arról beszélt, hogy nagyon szeretnének már családot, és bár elég elfoglaltak a férjével, azért annyira nem, hogy ne próbálkozzanak. A szép kis elterelés után aztán beharangozták a kislány érkezését, majd egy kis személyes teret kértek a világtól.

Kapcsolódó Béranya segítségével született meg Nick Jonas és Priyanka Chopra első gyereke A kislány nevét még nem árulták el.

A Daily Mail forrása szerint a baba 12 héttel a vártál korábban érkezett, a béranya eredetileg áprilisra volt kiírva. A kislány egyébként Dél-Kaliforniában született és addig a kórházban marad, amíg eléggé meg nem erősödik ahhoz, hogy a szülei hazavihessék. A lap informátora azt is megemlítette, hogy a színésznőnek nincs termékenységi problémája, de a munkatempójuk olyan feszített, hogy azt nehéz lett volna összeegyeztetni a családalapítás hagyományos folyamatával.

Priyankának nincsenek termékenységi problémái, ami megakadályozná abban, hogy babája legyen, de már 39 éves, és ez nem könnyíti meg a dolgot. Olyan sokat dolgoznak, hogy nehéz pont akkorra időzíteni az együttléteiket, amikor éppen peteérése van, hogy teherbe eshessen. Ezért utánanéztek a béranyaságnak

? mondta az illető.

The post 12 héttel a vártnál korábban született Nick Jonas és Priyanka Chopra kislánya first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés