:

Adele FaceTime-mal és ingyen cuccokkal kárpótolja rajongóit

Adele FaceTime-mal és ingyen cuccokkal kárpótolja rajongóit
  • 24.hu
  • 23 Jan, 2022
  • Címkék: #

Szomorú nap volt a péntek Adele-nek és a rajongóinak is. Az énekesnő az utolsó pillanatban mondta le koncertsorozatát, terveit ugyanis keresztül húzta a pandémia és a sok szállítási késedelem.

A történteket hallva egyes rajongók nagyon kiakadtak, mások megértően fordultak kedvencük felé. Adele láthatóan tényleg nagyon el van keseredve a halasztás miatt, ezért úgy döntött, igyekszik kárpótolni, akit csak tud. A koncert helyszínénél például hagyott egy üzenetet, melynek végén egy ingyenes ajándékot is felajánl a termékei közül az odaérkezett rajongóknak.

GUYS SHE WROTE US A NOTE pic.twitter.com/JsCk9xoO4P

? miah (@wosofilms) January 22, 2022

Többen abba a szerencsés helyzetbe kerültek továbbá, hogy lehetőségük nyílt FaceTime-on beszélni az énekesnővel.

Szomorú vagyok. Olyan jó érzés látni benneteket. Nagyon sajnálom, hogy nem vagyok ott. Ez volt az egyetlen dolog, amit alig vártam, de nem jött össze minden

? mondta egyiküknek.

Meglepetéshívást kapott egy Eleni Sabracos nevű lány is, aki nemrég a TikTokon számolt be arról, hogy eddig akárhányszor jegyet vett egy Adele koncertre, az végül mindig elmaradt. A rajongó megszeppentségében elnézést is kért az énekesnőtől a videójáért, majd hozzátette, hogy szerinte be kéne borozniuk együtt.

@elenisabracos

THIS IS JUST THE BEGINNING LADIES AND GENTS

? original sound - Eleni

The post Adele FaceTime-mal és ingyen cuccokkal kárpótolja rajongóit first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés