:

?Mind korruptak vagytok!? ? meccs közben akadt ki Nadal ellenfele

?Mind korruptak vagytok!? ? meccs közben akadt ki Nadal ellenfele
  • 24.hu
  • 25 Jan, 2022
  • Címkék: #

A hatodik helyen kiemelt Rafael Nadal jutott elsőként az elődöntőbe az Australian Open férfiversenyében. Nem volt könnyű dolga a 20-szoros Grand Slam-győztes spanyolnak, aki a kanadai Denis Shapovalovval csapott össze.

Bár Nadal kétszettes előnyben is volt, 22 éves kanadai ellenfele ki tudott egyenlíteni. A döntő játszmában a spanyol aztán hamar ellépett 3-0-ra, ekkora előnyből pedig már magabiztosan hozta le a meccset, 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3-ra nyert.

Kapcsolódó Kyrgios fura ütése megríkatott egy kisfiút, de sikerült jóvá tennie a dolgot Az ausztrál játékos egyből érezte, hogy bajt csinált.

A második szettben volt némi balhé is a pályán. Shapovalov úgy érezte, hogy Nadalnak túl sok időt hagytak két játék között, ezért szerinte a székbírónak büntetnie kellett volna ellenfelét. Ebből feszült párbeszéd alakult ki a játékos és Carlos Bernardes között, utóbbi azzal érvelt, hogy miért Nadalt büntesse, ha Shapovalov az, aki beszél hozzá, és nem áll készen a játékra.

Mind korruptak vagytok! Mind korruptak vagytok!

? mondogatta a kanadai, akinek később volt még egy összeszólalkozása a székbíróval, majd Nadallal a hálónál beszélték meg a történteket. Shapovalov alighanem akkor vezette fel a feszültséget, amikor a spanyol meccslabdájánál széleset ütött, majd a földhöz vágta az ütőjét.

The post ?Mind korruptak vagytok!? ? meccs közben akadt ki Nadal ellenfele first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Ezt láttad már?

Cimkék

Keresés