:

Újabb magyar gyorskorcsolyázó lett koronavírusos

Újabb magyar gyorskorcsolyázó lett koronavírusos
  • 24.hu
  • 25 Jan, 2022
  • Címkék: #

Pozitív lett a pekingi olimpiára készülő Varnyú Alex rövidpályás gyorskorcsolyázó kedd reggeli koronavírustesztje. Remények szerint a férfi váltóra nevezett versenyző később utazhat majd a kínai fővárosba. Hétfőn az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Liu Shaoang is pozitív Covid-tesztet adott.

Kapcsolódó Koronavírusos lett az olimpiai címvédésre hajtó Liu Shaoang Az induláshoz öt egymást követő napon át negatív teszteredményre lesz szükség.

A magyar szövetség keddi közleménye szerint mindkét versenyző tünetmentes, terhelhető, és állandó felügyelet mellett készül tovább az olimpiára. Az indulásukhoz öt egymást követő napon produkált negatív teszteredményre van szükség. A rövidpályás gyorskorcsolyázók arra készülnek, hogy ez a feltétel teljesül, így mindkét versenyző a csapat után utazhat majd Pekingbe.

Varnyú az olimpián címvédőként rajthoz álló férfi váltóra volt nevezve, míg Liu Shaoang ? akárcsak Liu Shaolin Sándor és Krueger John-Henry mindhárom egyéni számban (500, 1000, 1500 méter), valamint a váltóban és az új olimpiai számban, a vegyes váltóban is érdekelt.

Amennyiben egyikük sem tud részt venni az olimpián, Nógrádi Bence és Tiborcz Dániel jöhet szóba váltótagként.

The post Újabb magyar gyorskorcsolyázó lett koronavírusos first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés