:
Breaking News

Pálinger Katalint és Nagy Lászlót felfüggesztette az MKSZ

Pálinger Katalint és Nagy Lászlót felfüggesztette az MKSZ
  • 24.hu
  • 26 Jan, 2022
  • Címkék: #

A Mandiner.hu összefoglalója szerint a sikertelen hazai Európa-bajnokság kapcsán Kocsis összetett problémáról beszélt, szerinte a játékosok és a szakmai stáb is mindent megtett, a siker mégis elmaradt, hiszen a válogatott a csoportkört sem élte túl és végül csupán a 15. helyén zárt.

Kapcsolódó ?Ha egy kézilabdázó a fontos pillanatban összeszarja magát, az a versenyeztetés hibája? Vass Gábor szerint irreálisan túlfizetett, teljesítménykényszer nélküli játékosokkal nem lehet előrelépni.

Úgy véli, beszédesek a statisztikák, hiszen a különböző kategóriákban sehol sem vagyunk az élmezőnyben ? kivéve a kiállítások és a sárga lapok tekintetében.

Kapcsolódó ?Ami Magyarországon volt, az őrület és káosz!? ? a horvát kézielnök abnormális Eb-ről beszélt Tomislav Grahovac gratulált a szakmai stábnak és a játékosainak, hogy kockára tették az egészségüket.

Azt is elárulta, hogy amíg nem történik meg a női és férfiválogatott világ-, illetve Európa-bajnoki szereplésének értékelése, a két szakmai alelnököt, Pálinger Katalint és Nagy Lászlót felfüggesztik.

Hiszen elég furcsán nézne ki, ha önmagukat kellene értékelniük.

A szövetség elnöke a Sportrádióban is vendég volt, ahol további aggodalmának is hangot adott.

Például annak, hogy profi sportolók miért nem tudták elviselni a hazai pályával és a szurkolókkal járó nyomást. Ezért sem értette, a stáb és a játékosok miért döntöttek úgy, hogy nincs szükségük mentális felkészítésre.

Azt sem értem, miért nem ment ki a válogatottunk előtte edzeni a csarnokba? Nem kell magas szinten játszani ahhoz, hogy az ember tudja, nem ugyanaz egy ekkora létesítményben játszani, mit a megszokott tornateremben a megszokott bordásfalakkal, egy játékosnak olyan apróságokat is látnia kell, mennyi hely van a pálya mellett, vagy milyen színű a háló

? tette hozzá.

The post Pálinger Katalint és Nagy Lászlót felfüggesztette az MKSZ first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés