:

Sztárban Sztár!: Galambos Dorina azért vállalta a műsort, mert kifogyott a zenei ihletből

Sztárban Sztár!: Galambos Dorina azért vállalta a műsort, mert kifogyott a zenei ihletből
  • 24.hu
  • 26 Jan, 2022
  • Címkék: #

2003-ban, a Megasztár legelső szériájában tűnt fel Galambos Dorina, aki a műsort ugyan nem nyerte meg, de egy házassággal gazdagodott, itt jött össze ugyanis az akkor zsűriben ücsörgő Pély Barnával. 2018-ban egyébként elváltak.

Kapcsolódó Az idei Sztárban Sztár! legtöbb versenyzőjét valamelyik tehetségkutatóban már láthattuk Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az idei széria szereplőiről.

Galambos most a Sztárban Sztár! című műsor legújabb évadában versenyez majd, a Blikknek pedig elmesélte, miért bólintott rá a szereplésre.

Felnőttem, és élvezem, hogy független, egyedülálló nő vagyok, hogy meg tudok szerelni például egyedül dolgokat. Apukámtól kaptam nemrég egy szerszámos készletet, és az izzót is bármikor kicserélem magam. Be kell vallanom, hogy élvezem ezt az életet. A húgom is szingli, ő nemrég vett egy kiskutyát, és amikor átmegyek hozzá, akkor jó nagyokat filmezünk. Egyébként épp akkor hívtak fel a műsorral kapcsolatban is, amikor épp nála voltam. Ő azonnal mondta is, hogy vállaljam el

? fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, jókor jött a megkeresés, hiszen úgy érezte, épp kifogyott az alkotáshoz szükséges ihletekből.

A járvány első hulláma alatt kiírtam magamból mindent. Gyorsan vége lett a nyárnak, és azt éreztem, hogy nincs ihlet, nem történik semmi. Azt éreztem, hogy most kellene valami új impulzus, így amikor felhívtak, először történt meg, hogy nem tettem le a telefont. Kapóra jött a Sztárban Sztár, mert itt tényleg csupa új dolog történik az emberrel, a maszklevétel például igazán izgalmas volt

The post Sztárban Sztár!: Galambos Dorina azért vállalta a műsort, mert kifogyott a zenei ihletből first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés