:
Breaking News

Young G úgy érzi, belerokkan abba, hogy nem mehet be a kórházba a feleségéhez

Young G úgy érzi, belerokkan abba, hogy nem mehet be a kórházba a feleségéhez
  • 24.hu
  • 27 Jan, 2022
  • Címkék: #

Alig egy hete derült ki, hogy Young G felesége életmentő műtéten esett át. Mészáros Norináról kiderült, hogy méhnyakrákkal küzd, korábban is ápolták már kórházban. Nemrégiben a méhét is eltávolították az egészsége érdekében, a rapper pedig a minap elárulta, éppen a műtét miatt siettették az esküvőt. Három hét alatt szerveztek meg mindent.

A hétvégi esküvőt követő hétfőn Norina bevonult a kórházba, hogy kedden életmentő műtétet végezzenek rajta. Sírva ment be a kórházba, teljesen ki volt készülve. Szerettem volna, ha férjeként támogathatom

? mondta Young G a Story magazinnak.

Kálváriájuk egyébként már lassan egy éve tart, Norinát háromhavonta műtik, mióta a terhessége alatt kiderült a betegsége. A rapper szerint feleségét a közös kislányuk mentette meg, hiszen ha ő nem lett volna, talán sosem derül ki, hogy tumorja van. Jelenleg igyekszik teljes vállszélességgel támogatni kedvesét, a körülmények azonban őt is megviselik, főleg az, hogy a kórházba nem mehet be hozzá.

Mindenben mellette vagyok, erős férfiként próbálom támogatni, de bevallom őszintén, belerokkanok a helyzetbe. Az intenzív osztályon fog feküdni, és nem mehetek be hozzá, nem tudok mit csinálni

? magyarázta a rapper, aki minden fellépését is lemondta, mert a történtek közepette képtelen lenne mosolyogva szórakoztatni a közönségét.

Story magazin

The post Young G úgy érzi, belerokkan abba, hogy nem mehet be a kórházba a feleségéhez first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés