:
Breaking News

A tojásdiéta ma már sokkal változatosabb lehet!

Nagyon sokan teszünk újévi fogadalmat. A terveink között nem ritkán szerepel az életmódváltás illetve a kalóriadús karácsonyi menük után egy hosszabb-rövidebb fogyókúra. Ez utóbbinak egyik kedvelt formája a tojásdiéta valamint az olyan étrendek, melyeknek a tojás az alapja.

A tojás nem véletlenül több diéta típus ?varázseszköze?. A tojásfehérje alacsony kalória tartalma rendkívül jó fehérjehasznosulással párosul, a sárgája pedig gazdag az értékes fehérjék mellett vitaminokban, ásványi anyagokban is. Nem hiába ennyire komplex rendszer egy tojás, hiszen mindent tartalmaznia kell, ami egy élőlény kialakulásához szükséges, de semmi fölöslegeset.

A legtöbb fogyókúra, életmódváltás fő buktatója talán a változatosság, az ízgazdagság hiánya. Ugyanakkor ma már például a tojásalapú táplálkozás sem kell, hogy kimerüljön a főtt tojás, tükörtojás fogyasztásában, hiszen számos tojástermék elérhető már a polcokon, webshopokban.

?Egyre több, állományban és felhasználhatóságban változatos tojástermék jelenik meg. Például a ToTu termékcsalád, amely tejtermékek helyettesítésére is alkalmas, tartalmaz krémes, lágy krémes, folyékony, de még a túróhoz hasonlóan rögös állományú tojásfehérje készítményeket is. Ezek a termékek ráadásul remekül ízesíthetőek, sós és édes krémek, ?túrókrémek? kitűnő alapjai. Ugyanakkor ma már sok helyen találkozhatunk a szeletelhető tojásrudakkal, melyeket akár szendvicsfeltétként is felhasználhatunk, vagy mozzarella-karikaként paradicsomszeletekkel falatozhatunk? – mondta Dr. Németh Csaba tojástermék fejlesztő.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

 

The post A tojásdiéta ma már sokkal változatosabb lehet! appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés