:

Azt hitte, egy kedves fiatal segít neki, de kiderült, hogy a háromszoros világbajnok Peter Sagan az

Azt hitte, egy kedves fiatal segít neki, de kiderült, hogy a háromszoros világbajnok Peter Sagan az
  • 24.hu
  • 27 Jan, 2022
  • Címkék: #

A 63 éves Willie McColl a Kanári-szigeteken kerékpározott, ám nem volt szerencséje, mert kétszer is defektet kapott. Bár vitt magával tartalék belsőt, csak egyet, így a másodjára már tehetetlenül állt az út szélén és abban bízott, hogy az arra bringázók majd kisegítik.

Kapcsolódó Arra szocializáltak minket, hogy az az igazi sportoló, aki nyer Dr. Menczel Zsuzsanna sportpszichológussal arról beszélgettünk, hogyan került a mentális egészség a figyelmünk központjába, és hogy mit tehetnek a sportolók annak érdekében, hogy a fejük is top formába kerüljön.

Ebben már szerencséje volt, megállt ugyanis segíteni neki ?egy csapat fiatal?, ahogy ő hívta őket a road.cc cikke szerint. Aztán feltűnt neki, hogy csapattrikóban vannak a kisegítői, így megkérdezte az egyiküktől, hogy esetleg versenyző-e. Michael Goglnek tette fel a kérdést, aki a hatodik lett tavaly a Strade Bianche-n.

Igen, az vagyok ? és nézze, az ott Peter Sagan!

? mutatott rá az épp a defektes abroncson ügyködő háromszoros országút világbajnokra Gogl.

Nice story, as mentioned in this week’s @cycling_podcast about a friend of my dad. Willie McColl was riding in Gran Canaria yesterday when he punctured having run out of spare tubes. Some riders stopped to help him fix it.

Take a bow, Peter Sagan. https://t.co/whoWuthOa4 pic.twitter.com/BvknKaLYAk

? Richard Moore (@richardmoore73) January 26, 2022

?Fel sem ismertem Sagant. Sokkal fiatalabbnak tűnt, mint ahogy gondoltam. Ott voltam én, a 63 éves skót, akinek egy csapat segít, benne profikkal, és talán az egész sportág legismertebb arcával? ? mesélte McColl.

The post Azt hitte, egy kedves fiatal segít neki, de kiderült, hogy a háromszoros világbajnok Peter Sagan az first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés