:

Ezek a Xiaomi telefonok kapják meg leghamarabb a MIUI 13-at

Ezek a Xiaomi telefonok kapják meg leghamarabb a MIUI 13-at

A Xiaomi január 26-án jelentette be, hogy pontosan melyik új Redmi készülékek lesznek elérhetők hamarosan Európában, így Magyarországon is, továbbá az is kiderült, mely eszközök kapják meg leghamarabb a vadonatúj MIUI 13 kezelőfelületet. Az alábbi képen látható a hivatalos lista:

Xiaomi

A képen szereplő Redmi Note 11 modellek persze már eleve ezzel a rendszerrel kerülnek a felhasználókhoz, de örülhetnek a Mi 11 és a Redmi Note 10 széria tulajdonosai is, illetve a Redmi Note 8 ás a Xiaomi Pad 5 tabletet birtokló felhasználók is. Ezekre a készülékekre már az elkövetkezendő hetekben megérkezhet az új szoftver, és egyelőre azoknak sem kell aggódni, akik nem látják a saját mobiljukat ezen a listán, hiszen ennél jóval több Xiaomi-féle eszközre várható az EMUI 13 – csak vélhetőleg nem 2022 első negyedévében.

Kapcsolódó A Xiaomi árbajnok Redmi mobilokkal készül a tavaszra Jön a Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Note 11 Pro és Redmi Note 11 Pro 5G, méghozzá elég barái árcédulákkal. Birkás Péter további cikkei Másodpercenként 200 üzenetet küldenek a magyarok a ViberenMegvannak a PlayStation Plus februári ingyen játékaiA Xiaomi árbajnok Redmi mobilokkal készül a tavaszra

The post Ezek a Xiaomi telefonok kapják meg leghamarabb a MIUI 13-at first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés