:
Breaking News

Michael Madsen először beszélt fia haláláról, és a hadsereget hibáztatja érte

Michael Madsen először beszélt fia haláláról, és a hadsereget hibáztatja érte
  • 24.hu
  • 28 Jan, 2022
  • Címkék: #

Nyilatkozatot adott ki Hudson Madsen néhány napja bekövetkezett haláláról édesapja, Michael Madsen, aki szerint semmilyen előjele nem volt annak, hogy fia depressziós. A közleményt a Los Angeles Times tette közzé, a színész most szólalt meg először nyilvánosan a tragédiáról.

Le vagyok sokkolva, mivel csupán néhány napja beszéltem a fiammal, és azt mondta, hogy boldog. Utolsó üzenetem tőle az volt: szeretlek apa. Semmi jelét nem láttam annak, hogy depressziós lenne. Annyira tragikus és szomorú mindez, egyelőre próbálom értelmezni az egészet, és felfogni, mi történt.

A színész azt is megosztotta, hogy fia épp most fejezte be első kiküldetését az amerikai hadseregben, Hawaii szigetén állomásozott őrmesterként, a  közösségi médiában megosztott posztjai szerint azonban korábban feleségével Afganisztánban is élt. Madsen szerint a házassága is rendben volt, igaz, élete nem volt problémamentes:

Ő is ugyanazokkal az anyagi kihívásokkal küzdött, mint bárki, de családot szeretett volna. Bizalommal tekintett a jövőbe, ezért hihetetlen, ami történt. Egyszerűen nem bírom felfogni.

A közlemény szerint a színész teljes kivizsgálást kér a hadsereg részéről a halálesettel kapcsolatban. Úgy véli, hogy a fia ? aki korábban pszichológus segítségét kérte ? azért hagyott fel a terápiával, mert a katonaságnál felettesei emiatt megszégyenítették, vélhetően ezért sem beszélt arról, hogy mentális nehézségekkel küzdene.

Bár a halál pontos okát hivatalosan Madsen sem erősítette meg, erős a gyanú, hogy 26 éves fia öngyilkosságot követett el. Hudson halálát január 26-án jelentették be, miután holtan találták O?ahu szigetén, ahol feleségével élt. A férfi halálát fejlövés okozta, a hatóságok emiatt öngyilkosságra gyanakodnak. Hudson édesapja, és harmadik felesége, DeAnna Madsen legidősebb gyereke volt, a keresztapja az a Quentin Tarantino volt, akivel édesapja sokat dolgozott együtt többek közt a Kill Bill és a Kutyaszorítóban című klasszikusaiban is.

Kapcsolódó Huszonhat évesen meghalt Hudson Madsen, valószínűleg öngyilkos lett Hudson a Tarantino-filmekből ismert Michael Madsen fia és Quentin Tarantino keresztfia volt.

The post Michael Madsen először beszélt fia haláláról, és a hadsereget hibáztatja érte first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés