:

Poloskát tett férje rendőrautójába, hogy lebuktassa hűtlenségét ? vádat emelnek ellene

Poloskát tett férje rendőrautójába, hogy lebuktassa hűtlenségét ? vádat emelnek ellene
  • 24.hu
  • 30 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egy virginiai rendőr és felesége egyaránt büntetőjogi vádakkal néz szembe, miután a nő titokban felvételt készített a férfiról, hogy így bizonyítsa, viszonya van valakivel ? és véletlenül egyúttal rögzített valami mást is, ami kulcsfontosságú információ lehet egy bűnügyi perben ? írja a Daily Beast.

A 41 éves Sharon Maddox a szerdai óvadéki meghallgatáson elismerte, hogy lehallgatta férjét, a Chesapeake rendőrségén dolgozó Sean Maddoxot, miután tavaly áprilisban aggódni kezdett, hogy a férfi megcsalja őt. A nő egy helyi hírügynökségnek azt mondta: azután dugott el három napra egy hangrögzítő készüléket a férfi rendőrautójába, hogy a kocsijában egy szőke hajszálat, a Facebookon pedig valami gyanúsat talált.

Ügyvédje, Kristin Paulding szerint a felvétel megerősítette, amit Sharon gyanított: férje lefeküdt a 911-es segélyhívóvonal egyik helyi diszpécserével. A felvétel talán örökre titokban maradt volna, ha a diszpécser hetekkel később nem vádolta volna meg Sean Maddoxot azzal, hogy április 27-én ? egy nappal azután, hogy felesége a hangrögzítőt a kocsiba tette ? elrabolta és megerőszakolta őt.

Maddoxot június elsején letartóztatták többi között emberrablás, nemi erőszak és szodómia vádjával. A megcsalt feleség ügyvédje szerint a letartóztatás után Sharon önként átadta a felvételeket férje védőügyvédjének, hogy ezzel próbálja bizonyítani ártatlanságát. Amikor a chesapeake-i rendőrség elkezdte kihallgatni Sharont a felvételekről, Paulding szerint azt hitte, hogy a férje ellen gyűjtenek bizonyítékokat, ezért működött együtt velük. Majd a héten meglepődve konstatálta: a lehallgatás miatt ellene is vádat emeltek.

A férfi 13 éven át dolgozott a chesapeake-i rendőrségen, ahol hadnagyként szolgált, mielőtt a vádak miatt elvesztette állását. A 911-es diszpécser bírósági vallomása szerint a viszonyuk tavaly januárban kezdődött, és gyorsan odáig fajult, hogy hetente legalább egyszer szexeltek.

Áprilisra azonban a diszpécser a vallomása szerint elkezdett gyanakodni, hogy a férfi nem fogja elhagyni a feleségét, és azon gondolkodott, véget vet a kapcsolatnak.

Állítása szerint április 26-án Sean Maddox száz dollárt (32 ezer forintot) adott neki készpénzben, hogy foglaljon egy szállodai szobát, és arra utasította, találkozzon vele ott aznap este, ahogy korábban is gyakran csinálták. A diszpécser azt állítja, hogy lefoglalta a szállodai szobát, de helyette egy másik rendőrrel randevúzott ? ezalatt állítása szerint Maddox 25 alkalommal hívta, és üzeneteket is küldött neki.

Kora reggel hazafelé menet pedig megállította egy járőrkocsi, amit Maddox vezetett. A diszpécser szerint a férfi ekkor megfenyegette, hogy vádat emel ellene valami olyan bűncselekmény miatt, amit nem követett el, és arra kényszerítette, hogy menjen a szállodába, ahol a férfi több testinyílásába is behatolt a beleegyezése nélkül.

Azt is mondta, hogy Maddox filmre vette a találkozás egyes részeit, és megfenyegette: ha bárki mással randizni próbál, elküldi neki a felvételeket, majd a letartóztatási parancs szerint még napokig zaklatta különböző megfélemlítő jellegű üzenetekkel.

Maddox védőügyvédjei más verziót festettek az eseményekről, azt állítva, hogy a diszpécser egy megvetett szerető volt, aki akkor fordult a rendőr ellen, amikor az nem volt hajlandó elhagyni a feleségét. A meghallgatáson azt állították, hogy a nő az állítólagos támadást követő napokban több üzenetet is küldött, amelyben azt írta, hogy szereti a férfit, és vele akar lenni. Valamint azzal vádolta, direkt nem válaszolt az üzeneteire. Ugyanakkor a diszpécser azt mondta: nem emlékszik arra, hogy akkoriban küldte volna ezeket az üzeneteket.

Sharon Maddox ügyvédje eközben azt mondta, nem érti, hogy a rendőrség miért emelt vádat ellene, hiszen a férje és a férje szeretője sem jelentette fel.  Sharon Maddox ellen még nem emeltek vádat ? várhatóan csak májusban fognak ?, de az állását az állatfelügyeletnél elvesztette.

Paulding és Westendorf is azt mondta, hogy ügyfeleik támogatják egymást a tárgyalások során, bár a jelenlegi életkörülményeikről nem kívántak nyilatkozni. Az óvadéki tárgyaláson Sharon azt mondta a bírónak, hogy Maddox visszatérhet a családi házukba, ha szabadon engedik.

The post Poloskát tett férje rendőrautójába, hogy lebuktassa hűtlenségét ? vádat emelnek ellene first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés