:

Akkora pusztítást végzett a vihar, hogy van olyan vasútvonal, amelyen továbbra is egyórás késés várható

Akkora pusztítást végzett a vihar, hogy van olyan vasútvonal, amelyen továbbra is egyórás késés várható
  • 24.hu
  • 31 Jan, 2022
  • Címkék: #

Bár hétfő hajnalra a legtöbb vasúti vonalon elhárították a vasárnapi heves vihar okozta károkat ? helyreállították a leszakadt felsővezetékeket, eltávolították a kidőlt fákat ? , a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon továbbra is jelentős, 40-60 perces késéssel kell számolni ? közölte a Mávinform az MTI-vel hétfőn reggel.

A tájékoztatás szerint Cegléd és Abony között várhatóan délutánig vagy akár estig is eltart a mintegy 200 méteren leszakadt felsővezeték helyreállítása az egyik vágány felett. így csak egy vágányon haladhatnak a vonatok.

A torlódások és késések csökkentése érdekében a nyíregyházi, záhonyi és kör InterCity vonatok, valamint a sebesvonatok kerülő úton, a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekednek, ezért Zugló, Kőbánya-alsó, Kőbánya-Kispest és Ferihegy megállóhelyeket nem érintik ? közölte a Mávinform, jelezve azt is, hogy a Cegléd és Szolnok között közlekedő valamennyi vonat helyett ingavonat szállítja az utasokat.

The post Akkora pusztítást végzett a vihar, hogy van olyan vasútvonal, amelyen továbbra is egyórás késés várható first appeared on 24.hu.