:

Kirúgtak egy New York-i színésznőt, mert nem tetszett neki, hogy egy temetés miatt lezárják az utcákat

Kirúgtak egy New York-i színésznőt, mert nem tetszett neki, hogy egy temetés miatt lezárják az utcákat
  • 24.hu
  • 31 Jan, 2022
  • Címkék: #

Elbocsátotta egyik színészét az egyik New York-i színház, miután a nő egy sokakat megbotránkoztató videót posztolt a TikTok-ra.

A Ladbible szerint a 22 éves Jacqueline Guzmant az hozta ki a sodrából, hogy az elmúlt hét végén New York több utcáját is lezárták egy rendőr temetési szertartása miatt. A fiatal színésznő az egyik lezárt részen sétált végig, amikor a videót készítette, amiben részletesen kifejtette, miért tartja ostobaságnak a lezárást.

A felvételen olyan érvek hangzanak el, miszerint ?nem kellene lezárni a fél várost, mert meghalt egy zsaru, valószínűleg azért, mert rosszul végezte a munkáját?, illetve ?naponta ölnek meg fiatalokat mindenfajta ok nélkül, mégsem zárjuk le értük a várost?, valamint ?ez kibaszott nevetséges, mi van, ha valaki szívrohamot kap? Senki nem fog tudni jönni érte, mert egy kurva rendőr meghalt?.

A videó rövid idő alatt nagyon sokakhoz jutott el, nem meglepő módon Guzman munkahelyén, a Face to Face Films nevű társulatnál is látták, és a legkevésbé sem nyerte el a tetszésüket. Közleményükben jelezték, teljességgel elítélik azt a hangnemet, ahogyan Guzman megnyilvánult az elhunyt rendőrrel kapcsolatban, így kénytelenek megszüntetni a színésznő munkaviszonyát.

A teljesség kedvéért a Ladbible azt is megírta, hogy az elhunyt rendőr, Jason Rivera a társával, Wilbert Morával együt egy tűzharcban vesztette életét a hónap elején Harlemben. Rivera temetésén több száz gyászoló jelent meg, így a lebonyolítás szempontjából indokoltak voltak a lezárások.

The post Kirúgtak egy New York-i színésznőt, mert nem tetszett neki, hogy egy temetés miatt lezárják az utcákat first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés