:

Megtalálták kollégái a nővért az OnlyFansen, kilépett ? ma havi 80 milliót keres videóival

Megtalálták kollégái a nővért az OnlyFansen, kilépett ? ma havi 80 milliót keres videóival
  • 24.hu
  • 31 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egy bostoni kórház újszülöttosztályán dolgozott a háromgyermekes Allie Rae, mikor kollégái ráakadtak onlyfanses ?másodállására?. Be is panaszolták a kórház vezetésénél, ahol azt az ultimátumot kapta, hogy vagy a 15 éve elkezdett nővérkedést, vagy az Onlyfans-karriert folytatja.

A 37 éves nő az utóbbi mellett döntött, és nem bánta meg.

Férjével, Steve-vel készíti el csatornájára a felvételeket, havi 250 ezer dollárt (80 millió forintot) keresnek vele, és Rae állítja, gyerekeikkel ugyanolyan családi életet élnek, mint bárki más.

Férje mindig is támogatta döntésében, sőt szerepel is a csatornán, noha visszahúzódó és nem szereti a rivaldafényt.

Utálja a kamerát, soha nem mutatja az arcát, csak bizonyos testrészeit. Nagyrészt normális életet élünk

? idézi a Mirror a nőt, aki azt is elmondta, nem napi 8 órás munkára kell gondolni, havi 2-3 alkalommal forgatnak, a többi időt a családra fordíthatják, ami különösen nagy ajándék azok után, hogy ápolóként ünnepeken is dolgozott, és nem tudott együtt lenni gyerekeivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Allie Rae (@theallierae) által megosztott bejegyzés

Steve egy légitársaságnál dolgozott mindaddig, míg a koronavírus-járvány miatt abba nem hagyta.

Szereti túlhajszolni magát, néha elfelejt megállni és pihenni

? mesélte feleségéről a férj.

Sokáig titokban tartották családjuk és barátaik előtt, mivel foglalkoznak, féltek az előítéletektől, de például barátaik teljesen megértik őket, mióta elmesélték.

Elmondtuk a barátainknak és szerintük ez nagyon király. Úgy értem, hogy csak a férjemmel szexelek, csak azt filmezem le, ahogy a férjemmel csinálom, szóval ki utálhat valakit azért, mert ezt csinálja és pénzt keres vele? Úgyis szexelnénk, miért ne keresnénk vele pénzt?

A család is megértette választásukat, olyannyira, hogy családi vállalkozássá bővültek, legalábbis Rae húga és férje is segít nekik az admin ügyekben.

The post Megtalálták kollégái a nővért az OnlyFansen, kilépett ? ma havi 80 milliót keres videóival first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés