:

Rihanna gyereket vár

Rihanna gyereket vár
  • 24.hu
  • 31 Jan, 2022
  • Címkék: #

Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy Rihanna újító férfi fehérneműkkel rukkol elő Valentin-nap alkalmából, erre ma szinte a teljes külföldi sajtó, köztük a People is arról kezdett cikkezni, hogy az énekesnő terhes.

Ami a sminkmogul várandósságát illeti, a rajongói már időtlen idők uta találgatják, hogy kedvencük gyereket vár, ehhez pedig sosem volt szükségük többre, mint néhány gyanúsnak tűnő fotóra, amelyeken bő ruhát viselt, vagy éppen a hasán pihentette a kezét.

Rihanna eddig rendre rácáfolt ezekre a szóbeszédekre, aztán a semmiből, amikor már tényleg senki sem adott volna hitelt a terhességéről szóló híreszteléseknek, maga mutatta meg, hogy párjával, A$AP Rockyval hamarosan szülők lesznek. Amíg egyesek Instagram posztban, vagy egy műsorban jelentik be a nagy hírt, addig az énekesnő egy sétára ugrott le kedvesével Harlemben, tette mindezt egy pink kabátban, amit gondosan kigombolva hagyott, hogy mindenki láthassa a terhes hasát.

A páros közösségi oldalán egyelőre semmilyen formában nem kommentálták a napvilágot látott fotókat. Azt sem lehetett eddig tudni, hogy ők ketten családot terveznek, bár a rapper tavaly májusban kijelentette, hogy szerinte csodálatos apa lenne belőle, Rihannát pedig nem mellesleg élete szerelmének tartja.

Sokkal jobb, ha megtaláltad az igazit. (…) Az apaság a végzetemben van, abszolút. Azt hiszem, hogy összességében csodálatos apa lennék. Nagyon menő gyerekem lenne. Nagyon

? mondta korábban A$AP Rocky.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

The post Rihanna gyereket vár first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés