:

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 01 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 1., kedd

Friss hírek: Mától árstop van a csirkefarháton. Február 1-jétől május 1-jéig tart az élelmiszerárstop, amely hétfajta termékre terjed ki. Megközelíthetik az egymilliárd forintot a hétvégi viharok miatti károk az előzetes adatok alapján; a biztosítók további kárbejelentésekre számítanak. Február elsejétől Trócsányi László, volt igazságügyi miniszter a Károli Gáspár Református Egyetem rektora. Lejárt tartozás: egyre többen választják az egyszerűbb behajtást. Csaknem 460 ezer fizetési meghagyást bocsátottak ki tavaly lejárt tartozások miatt Magyarországon, 20 ezerrel többet, mint egy évvel korábban. A gyermeket nevelő szülők február 14-ig megkapják a családi adóvisszatérítést a bankszámlákra, a postai kézbesítés még korábban történik. A Downing Street szóvivőjének ismertetése szerint Boris Johnson Kijevben Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tárgyal az orosz-ukrán határon kialakult feszültségről. Détári Lajos beszáll a politikába, Gattyán György pártjában indul a választásokon. Videó:

A vagyonnyilatkozatoknak ebben a formában annyi értelme van, mintha mindenki önkéntesen vallhatná be, csinált-e bármi rosszat. Klasszikus, mondhatni úttörő magyarázkodások, a családot is bevonó megoldások és még kreatívabb technikák: videós gyűjtésünk a vagyonnyilatkozatok elmúlt három évtizedének legmaradandóbb fordulatairól.

Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

BKK:

Január 31-től új megállóhely létesült a 22-es autóbusz vonalán Budakeszin a Patak utcában az Akácfa utcánál mindkét irányban. A 37-es és a 37A villamos a Hidegkuti Nándor Stadion és az Őrház között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok járnak. A 9-es autóbusz, illetve a 28-as és a 28A villamos igénybevétele javasolt. A 231B autóbusz nem közlekedik, helyette a 231-es autóbusszal lehet utazni, ami az Örs vezér tere M+H felé ideiglenesen megáll az Apolló utcában az Őrjárat utcánál. Mai időjárás: Helyenként alakulhat ki zápor, hózápor. 3 és 7 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Ignác Deviza középárfolyam: EUR 358,11
USD 320,46
CHF 343,92
GBP 430,86
+1:

Orbán letudta a tartozását, Rogánnak jól fizet a találmánya, Gyurcsány gazdagabb lett

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.