:
Breaking News

Kulcsár Edina magáról és G.w.M-ről: Nem embert öltünk, csak kiléptünk a mérgező kapcsolatainkból

Kulcsár Edina magáról és G.w.M-ről: Nem embert öltünk, csak kiléptünk a mérgező kapcsolatainkból
  • 24.hu
  • 01 Feb, 2022
  • Címkék: #

G.w.M nemrég arról posztolt, hogy legújabb, Megcsináltad című zenéje a legfelkapottabb zenei tartalom most a magyar YouTube-on.

A matek az matek!?????????? Legnépszerűbb előadó ?? Legfelkapottabb videoklip ?? Ahogyan ez lenni szokott?? Hálásan köszönöm nektek, újra MEGCSINÁLTUK EGYÜTT! A LEGNAGYOBBAK VELEM! ????

? írta Instagramján, mely apropóján egy kommentelő megjegyezte, ehhez a felfokozott népszerűséghez minden bizonnyal hozzájárult Kulcsár Edina személye is, aki Szabó András Csutival való szakítása után majdnem minden bulvár-sajtótermékben feltűnt.

Maga Kulcsár Edina válaszolt erre a kommentre:

Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán? ?? Az, hogy nem ismerted, az csak annyit árul el rólad, hogy nem hallgatsz jó magyar zenét, amivel persze nincs semmi baj!? Azt hallgatsz amit csak szeretnél, de azért ne képzeld, hogy te vagy az origó! Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy TE hallottál-e valakiről vagy sem! Milyen ember ő? ????? Mert ha valaki tesz a boldogságáért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi? nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (?nem közben?) pedig összejöttünk.????? A fotón szereplő számokkal pedig lehet vitatkozni? de ez nem csak most van így! Ha tetszik, ha nem, ha szereted, ha nem, ha tudtad, ki ő, ha nem, (ahogy G.w.M mondta ) a matek az matek!???

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?G.w.M? (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

The post Kulcsár Edina magáról és G.w.M-ről: Nem embert öltünk, csak kiléptünk a mérgező kapcsolatainkból first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés