:

Ezeken az okostévéken elérhető az HBO Max

Ezeken az okostévéken elérhető az HBO Max

Az HBO február 1-én hivatalosan is bejelentette, hogy több országhoz hasonlóan 2022. március 8-án Magyarországon is elindul az HBO Max streaming szolgáltatás, és ennek kapcsán sokakban merül fel a kérdés, hogy a streameléshez szükséges applikáció elérhető lesz-e az okostévéjükön.

Kapcsolódó Március 8-án indul az HBO Max Magyarországon Kicsivel több, mint egy hónap múlva váltja az HBO GO-t.

A kérdés azért is égető, mert az HBO Max elődjének számító HBO GO esetében a cég 2022 januárjában több készüléken megszüntette támogatást: például a 2016-nál régebbi Samsung tévéken és az olyan LG készülékeken, amiken a WebOS operációs rendszer 3.5-ös verziójánál régebbi változat fut, már nem működik az alkalmazás, így használhatatlan a szolgáltatás.

A jelek szerint, akinek már nem működik az eszközén az HBO GO, azoknak az HBO Max sem lesz elérhető az okostévé operációs rendszerének szoftveráruházában.

Az HBO hivatalos közleménye szerint az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android), valamint online a www.hbomax.com weboldalon. Sajnos ez nem elég konkrét felsorolás, így az interneten elérhető információk alapján igyekeztünk összegyűjteni, hogy pontosan milyen okostévéken és egyéb eszközökön lesz elérhető az új szolgáltatás.

A kompatibilitás elsősorban szoftveres, és nem hardveres kérdés. Sok LG tévétulajdonosnak például kellemetlen hír lehet, hogy az HBO GO-val ellentétben, az LG hivatalos weboldala szerint az HBO Max csak azokon a típusokon lesz elérhető, amiken WebOS 4.0 vagy annál frissebb operációs rendszer fut – ezek általában a 2018-es vagy annál újabb okostévék.

A neten jelenleg elérhető információk szerint a 2016-os vagy annál újabb Samsung tévék támogatják a szolgáltatást, illetve minden olyan okostévé, amin Google TV, Android TV 5.0 vagy annál újabb rendszer fut. A Panasonic esetében, ahogy az HBO GO sem volt elérhető a tévé operációs rendszerén, úgy jó eséllyel az HBO Max is hiányozni fog.

Az HBO Max-ot támogató rendszerek: LG tévék WebOS 4.0 vagy újabb operációs rendszerrel – teljes lista itt. 2016-os vagy annál újabb Samsung okostévék Android TV 5.0-s vagy annál újabb verzióval rendelkező eszközök Google TV operációs rendszer használó eszközök (pl. Chromecast) Apple TV 4K Apple TV HD PlayStation 4 PlayStation 5 Roku streaming eszközök 9.3-as vagy újabb szoftverrel Xbox One Xbox Series X|S Apple iPhone ? iOS 12.2 operációs rendszer vagy újabb Apple iPad ? iOS 12.2 operációs rendszer vagy újabb Apple iPod Touch ? iOS 12.2 operációs rendszer vagy újabb Androidos okostelefonok ? Android 5.0 operációs rendszer vagy újabb Androidos tabletek ? Android 5.0 operációs rendszer vagy újabb Amazon Fire tabletek ? 4. generáció vagy újabb Windows PC ? Windows 7 vagy újabb Apple Mac ? macOS X 10.10 vagy újabb Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Safari Birkás Péter további cikkei Európába is jöhet a Honor hajlítható kijelzős csúcsmobiljaFontos új funkciót kapott a Messenger, így tudja bekapcsolniEzek a Xiaomi telefonok kapják meg leghamarabb a MIUI 13-at

The post Ezeken az okostévéken elérhető az HBO Max first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés