:
Breaking News

Halálos lőtt sebbel találtak rá autójában a Walking Dead 31 éves színészére, Moses J. Moseley-re

Halálos lőtt sebbel találtak rá autójában a Walking Dead 31 éves színészére, Moses J. Moseley-re
  • 24.hu
  • 01 Feb, 2022
  • Címkék: #

Holtan találták a Walking Dead című sorozat egyik szereplőjét, Moses J. Moseley-t. A 31 éves férfi halálának ügyében nyomoz a rendőrség, az első információk szerint vélhetően öngyilkos lett. Halálát ügynöke erősítette meg közösségi oldalán.

A TMZ szerint a színész családja múlt héten jelentette be a rendőrségen Moseley eltűnését. A férfi nyomára azt követően bukkantak a Georgia állambeli Stockbridge-ben, hogy bemérték autóját. A színész valóban a járműben volt, azonban már nem élt, halálát fegyverlövés okozta. A rendőrség nyomozást indított a rejtélyes haláleset ügyében, ám a lap értesülései szerint eddig minden jel arra mutat, hogy öngyilkosság történt.

A színész legismertebb szerepét a Walking Deadben játszotta, ahol egy kar nélküli zombit alakított három éven keresztül. Elsősorban sorozatokban játszott kisebb szerepeket, feltűnt a Watchmen egyik részében is, de moziban is látható volt szintén egy apróbb szerepben Az éhezők viadala: Futótűzben 2013-ban. A színész még két horrorfilmben fog feltűnni, amelyek már az utómunka fázisában vannak, a Hankben és a Descendingben.

The post Halálos lőtt sebbel találtak rá autójában a Walking Dead 31 éves színészére, Moses J. Moseley-re first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés