:
Breaking News

Ipari mennyiségű rágót lopott, azt mondja a hat gyerekének szánta

Ipari mennyiségű rágót lopott, azt mondja a hat gyerekének szánta
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a többgyermekes erdőbényei férfi ellen, aki bődületes mennyiségű rágót lopott tavaly nyáron Dunakeszin.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rágógumikra utazó tolvaj nem tett vallomást, ezért a jegyzőkönyv nem is tartalmazza, mi indokolta az ipari mennyiség határát súroló rágó lenyúlását.

Amikor a dunakeszi üzlet hátsó helyiségében az őt feltartóztató biztonsági őr társaságában várva megérkeztek a rendőrök, akkor azt mondta, hogy a hat gyermekének akarta hazavinni, ám a nála lévő hatezer forint nem lett volna elég ennyi rágó kifizetésére.

Az üzletből határozott léptekkel kifelé tartó férfi 211 csomag rágógumival tömte tele a zsebeit. Vagy nem tudott dönteni két márka között, vagy nem volt elegendő az egyikből polcokra rakodott mennyiség, ezért a másikból is kimarkolt néhány tucatot. A nyáltermelést serkentő, cukormentes drazsékból 36 forint értékben akart vinni ? és nem venni.

– írta közleményében a rendőrség.

A családfőt végül a biztonsági őr állította meg, miután a sorok között mozogva gyanúsnak ítélték viselkedését. Már folyt ellene a nyomozás, amikor a következő hónapban egy fővárosi üzletben ismét rajtakapták. nem fogják kitalálni, hogy mit akart lopni, igen azt. Ekkor már igyekezett csökkenteni a lebukás esélyét, és csak 60 csomag rágót tuszkolt a zsebeibe.

A dunakeszi zsaruk lezárták a 45 éves apa ügyét, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Ipari mennyiségű rágót lopott, azt mondja a hat gyerekének szánta first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés