:

Tagadja az autószerelő a társaival, hogy fogva tartott és többmilliós kocsija eladására kényszerített egy férfit

Tagadja az autószerelő a társaival, hogy fogva tartott és többmilliós kocsija eladására kényszerített egy férfit
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

Letartóztatták azt a három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megvertek, fogva tartottak és több milliós kocsija eladására kényszerítettek egy férfit – közölte az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre Nisóczi József Levente, a Pest Megyei főügyészség szóvivője.

Kérdésünkre elmondta még, hogy az emberrablással és testi sértéssel gyanúsított három férfi nem tett érdemi vallomást az ügyben.

Tagadják a bűnösségüket, és azt állították, hogy nem tartották fogva a férfit, és nem így történt a dolog

– mondta az ügyész.

A gyanú szerint a harmincas férfit egy ingatlanba csalta a három férfi. Egyikük kiütötte, majd két társával ütötték, rúgták, ahol érték és addig nem voltak hajlandóak elengedni, amíg a több millió forintos gépkocsija átruházásáról szóló szerződést alá nem írta.

Ezt követően elvették a slusszkulcsát, forgalmi engedélyét, majd elhajtottak az autóval, őt pedig kitették a sződligeti vasútállomáson, ám másnapra további tízmillió forintot követeltek tőle. A háromtagú banda főszereplője korábban üzleti jellegű elszámolási vitába keveredett az áldozattal, őt az autószerelő műhelyében fogták el. Két társa önként jelentkezett a rendőrségen, amikor megtudták, hogy keresik őket. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a három férfit.

The post Tagadja az autószerelő a társaival, hogy fogva tartott és többmilliós kocsija eladására kényszerített egy férfit first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés