:

Horváth Éva interjút adott Baliról: Folyton begöndörödik a hajam, de nem bánom

Horváth Éva interjút adott Baliról: Folyton begöndörödik a hajam, de nem bánom
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

Horváth Éváról mostanában amiatt írtunk, mert amellett, hogy beizzította új YouTube-csatornáját, bejelentette, hogy családjával egy időre Balira költöznek. Január elején már nekivágtak az útnak, és a szigetről többször is bejelentkezett különböző reggeli műsorokba, elmondani, hogy érzik magukat új otthonukban, és hogy tud beilleszkedni nagyobbik fia az angol nyelvű óvodába. Azt is megígérte a követőinek, hogy ha YouTube-csatornája eléri a százezer feliratkozót, mutat egy képet a férjéről, akit idáig soha nem lehetett nyilvánosan látni.

Horváth Éva most az nlc-nek adott interjút, melyben a Balin szerzett eddigi tapasztalatairól beszél. Elmesélte például, már régóta vágyálma volt, hogy kétlaki életet élhessen, és fontos szempont volt, hogy tengerparti helyre költözzenek, fia megtanulhasson szörfözni.

Nehéz volt megszokni a hatalmas párát, borzasztó hőség van, még Alex is folyton izzad, pedig a kisbabák ritkán szoktak kimelegedni. Megmondom őszintén, még a tengerben sem úsztam, mert olyan meleg van, hogy folyton az árnyékban vagyok a kicsivel

? mondta az időjárással kapcsolatban, majd hozzátette, Balin más az élet, de nem bánja.

Nem titkolt tervünk, hogy szeretnénk itt maradni egy ideig. Régóta vágytam kétlaki életre, ingázni külföld és Budapest között. Most úgy érzem, ennek eljött az ideje. Más itt, nincs sminkelés, se fodrász, a hajam folyton begöndörödik a párától, de nem bánom. A lényeg, hogy boldogok legyünk és egy kicsit kiszakadjunk a nyüzsgésből.

The post Horváth Éva interjút adott Baliról: Folyton begöndörödik a hajam, de nem bánom first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés