:

500-600 milliós bevételkiesést okozott a magyar válogatott korai kiesése a kézi-Eb-n

500-600 milliós bevételkiesést okozott a magyar válogatott korai kiesése a kézi-Eb-n
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy-két hónap múlva zárulhatnak le azok a szakmai elemzések a Magyar Kézilabda Szövetségben, amelyeket a férfi válogatott Európa-bajnoki 15. helyezése nyomán indítottak ? mondta Novák András operatív igazgató az InfoRádiónak. A vizsgálat a sportág szinte minden területét érinti az edzőképzéstől kezdve az utánpótlásképzésen keresztül a kiválasztásig és a klubokkal való kapcsolattartásig, de átnézik a pénzügyeket, a tao-támogatások felhasználását, az eszközbeszerzéseket. Emellett szakmai értékeléseket kérnek be az alelnököktől, a szövetségi kapitányoktól, de a szakmától is.

Az operatív igazgató beszélt arról is, hogy már a következő elnökségi ülésen, vagyis

2-3 hét múlva döntenek arról, ki irányítja a nemzeti csapatot a vb-selejtezőkön.

Rendezési szempontból sikeresnek nevezte az Európa-bajnokságot és habár a pénzügyi számítások csak hetek múlva lesznek készen, annyit elárult Novák, hogy a magyar csapat korai kiesése a nézőszámot érintette és ezáltal a bevételeket is.

A tények kedvéért azt érdemes rögzíteni, hogy 500-600 millió forint bevételkiesés keletkezett, amivel az elején számoltunk, hiszen a csapatot joggal vártuk a középdöntőbe

– mondta Novák az InfoRádióban.

A magyar szervezést ért kritikákat Novák természetesnek nevezte, úgy fogalmazott: ?A játékosok felfokozott állapotban vannak, nem is elvárható, hogy ők ujjongjanak ezért a helyzetért.?

The post 500-600 milliós bevételkiesést okozott a magyar válogatott korai kiesése a kézi-Eb-n first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés