:
Breaking News

Ezeken az eszközökön lesz elérhető a Disney+

Ezeken az eszközökön lesz elérhető a Disney+

Az HBO február 1-én hivatalosan is bejelentette, hogy több országhoz hasonlóan 2022. március 8-án Magyarországon is elindul az HBO Max streaming szolgáltatás, és ennek kapcsán összeszedtük, hogy az új streaming szolgáltatás milyen eszközökön lesz elérhető. Ugyanakkor nemcsak az HBO Max érkezik idén hazánkba, de a nyár folyamán a Disney+ is (cikkünk születésének pillanatában még nincs pontos dátum), és a neten elérhető információk alapján ezen szolgáltatás kapcsán is összegyűjtöttük azokat az eszközöket, amikre letölthető lesz a szükséges alkalmazás.

Kapcsolódó Megvan, mikor indul Magyarországon a Disney+ Egy ideje már keringtek erről szóló hírek, most a Disney is megerősítette az indulás idejét.

Jó hír, hogy az HBO Max-nál a Disney+ jóval több eszközön lesz elérhető.

A Disney+-t támogató rendszerek: LG tévék WebOS 3.0 vagy újabb operációs rendszerrel (2016-os vagy annál újabb modellek). 2016-os vagy annál újabb Samsung okostévék, Tizen operációs rendszerrel Android TV 5.0-s vagy annál újabb verzióval rendelkező eszközök (pl. Sony Bravia, Sharp, Philips) Google TV operációs rendszert használó eszközök (pl. Chromecast) 2017-es vagy annál újabb Hisense okostévék, VIDAA 2.5 és VIDAA 4.0 vagy újabb operációs rendszerrel 2017-es vagy annál újabb Panasonic okostévék, My Home Screen operációs rendszerrel (EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, JX előtagú modellek) Apple TV 4K (tvOS 12.0 vagy újabb szoftverrel) Apple TV HD (tvOS 12.0 vagy újabb szoftverrel) PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X|S Apple iPhone ? iOS 12.2 operációs rendszer vagy újabb Apple iPad ? iOS 12.2 operációs rendszer vagy újabb Apple iPod Touch ? iOS 12.2 operációs rendszer vagy újabb Androidos okostelefonok ? Android 5.0 operációs rendszer vagy újabb Androidos tabletek ? Android 5.0 operációs rendszer vagy újabb Amazon Fire tabletek ? Fire OS 5.0 operációs rendszer vagy újabb Windows PC ? Windows 7 vagy újabb Apple Mac ? macOS X 10.10 vagy újabb AirPlay Google Chrome (75+) Mozilla Firefox (68+) Microsoft Edge Safari (11+) Birkás Péter további cikkei Ezeken az okostévéken elérhető az HBO MaxEurópába is jöhet a Honor hajlítható kijelzős csúcsmobiljaFontos új funkciót kapott a Messenger, így tudja bekapcsolni

The post Ezeken az eszközökön lesz elérhető a Disney+ first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés