:
Breaking News

Első gyerekével terhes a Keresztanyu színésze, Tóth Angelika

Első gyerekével terhes a Keresztanyu színésze, Tóth Angelika
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

Az RTL Klubon futó Keresztanyu című sorozat egyik szereplője, a Harangozó Laurát alakító Tóth Angelika a napokban jelentette be, hogy első gyerekével várandós. A harmincéves színész a Fókuszban arról beszélt, hogy sokáig nem szeretett volna gyereket, viszont az esküvője után meggondolta magát és onnantól kezdve felgyorsultak az események.

Augusztus másodikára várjuk. Ez egy nagyon-nagyon várt baba, tervezett. Nagyon szerettük volna már. Amikor elkezdtük forgatni a Keresztanyut, akkor mentem férjhez, úgyhogy igazából egy picit várható is volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik.

Az is kiderült, hogy jelenleg a várandóssága tizennegyedik hetében jár, ahogy azt is elmesélte, viszonylag gyorsan teherbe esett, miután belekezdtek a babaprojektbe. A sorozat egy évvel ezelőtti premierjéről írt cikkünket itt olvashatja.

Kapcsolódó A Keresztanyu is keblére öleli az elcsépelt rendőrviccek örökségét Megnéztük az RTL Klub új sorozatának első részét, amely nemcsak a Gálvölgyi Show szellemét idézi meg, de magát Gálvölgyit is.

The post Első gyerekével terhes a Keresztanyu színésze, Tóth Angelika first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés