:
Breaking News

Khloé Kardashian kezéről lemaradt a Photoshop, szétkapták a kommentelők

Khloé Kardashian kezéről lemaradt a Photoshop, szétkapták a kommentelők
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

Nem titok, hogy az Instagram legnépszerűbb influenszerei nem szerkesztetlen képekkel csinosítgatják a profiljukat. Az persze eltérő, hogy ki-ki milyen mennyiségben halmozza fel a filtereket a fotóira.

A Kardashian-klán tagjai többször is belefutottak már Photoshop-bakiba, ilyenkor jellemzően törölték is a plusz egy lábujjat vagy meghajlott hátteret tartalmazó posztot, majd javított formában tették vissza a közösségi oldalakra. A nővérek legfiatalabbika is bőven kapott már visszajelzéseket azt illetően, hogy néhány képén csúnyán megszaladt a retus, most viszont éppen ennek az ellenkezőjét sérelmezik a követői.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloe? Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés


Khloé Kardashian öt nappal ezelőtt posztolt magáról egy autóban ülős sorozatot, ám a kezét elfelejtette úgy megszerkeszteni, mint az arcát vagy a nyakát. Mindez természetesen rögtön beindította az internetezők fantáziáját, a Twittert pedig ellepték a csirkelábas mémek.

? pic.twitter.com/cVca80J8Q3

? the last wav’ bender (@acidbysisa) January 27, 2022


Kim Kardashian húga azóta újabb képet is közzétett már, amin úgy pózol, hogy a kézfeje nem látszik. A kommentszekcióban hamar felbukkantak a trollok, akik szerint nem véletlenül rejtegeti a kezét, ő azonban egyikük felé jelezte, hogy erről szó sincs.

A kezeim gyönyörűek, drágám

? zárta le a témát.

The post Khloé Kardashian kezéről lemaradt a Photoshop, szétkapták a kommentelők first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés