:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 03 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022., február 3., csütörtök

Friss hírek: Gulyás Gergely: Május 1-ig az oltási igazolványok két oltással érvényesek lesznek. Vlagyimir Putyin orosz elnök és Boris Johnson brit miniszterelnök szerdán hosszasan beszéltek egymással telefonon az ukrán helyzetről. Az eszmecseréről Putyin és Johnson hivatala is beszámolt, de ezekből is látszik, hogy teljesen máshogy látják a világot. 35 párt már bejelentkezett az áprilisi választásra. További 2000 amerikai katona érkezik Európába. Joe Biden amerikai elnök hivatalos jóváhagyása után szerdán eldőlt, hogy újabb amerikai csapatok érkeznek Európába. Emmanuel Macron francia államfő meg kívánja várni a Moszkva és Kijev közötti ?válság csúcspontjának a végét?, mielőtt bejelenti, hogy indul az április elnökválasztáson. Stummer János: A világ végezetéig titkos lesz a Pegasus-ügy, ha a Fideszen múlik. Szerdán 55 akkreditált személy adott pozitív koronavírus-tesztet a pénteken kezdődő pekingi olimpia helyszínén, és eddig ez a legnagyobb napi esetszám ? jelentették be csütörtök reggel a szervezők. A Barcelona nem nevezte be klasszisát az Európa Ligába Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt az Üllői úton a Kossuth térnél. A forgalom egy sávon, váltakozva haladhat, a környéken torlódásra készüljenek. Baleset történt a Dózsa György úton a Kerepesi út előtt a balra kanyarodó külső sávban. Baleset történt a Vajda Péter utcában kifelé a Könyves Kálmán körút előtt. Lezárták a VIII., Szentkirályi utcát a Trefort utca és a Bródy Sándor utca között daruzás miatt.

BKK:

A 41-es villamos Kelenvölgy-Péterhegy és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. Mai időjárás: Gyengén felhős, napos idő lesz. Délutántól azonban nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőtakaró. 4 és 9 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Balázs Deviza középárfolyam: EUR 355,25
USD 314,55
CHF 341,9
GBP 425,96
+1:

Veszélyesek, de fontosak voltak a vuhani labor koronavírus-kísérletei

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés