:

Tom Hollandnek most esett le, hogy az új Pókember-film akár a világ legnagyobb kasszasikere is lehet

Tom Hollandnek most esett le, hogy az új Pókember-film akár a világ legnagyobb kasszasikere is lehet
  • 24.hu
  • 03 Feb, 2022
  • Címkék: #

A Spiderman: No Way Home, azaz a Pókember: Nincs hazaút tavaly decemberben debütált a mozikban, azóta pedig rendíthetetlenül kúszik felfelé a legnagyobb kasszasikereket hozó filmek listáján. A szuperhősfilm új része jelenleg a hatodik helyen áll, nem sokkal előzi a Bosszúállók: Végtelen háború, majd a Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő, a Titanic, a Bosszúállók: Végjáték és végül a 2009-es Avatar.

Tom Holland valahogy lemaradt erről az információról, a minap egy interjú során tudta meg az őt kérdező riportertől, hogy 20 millió dollár híján még az Avatart, a valaha volt legnagyobb kasszasikert hozó mozit is megelőzheti a Pókember: Nincs hazaút.

Milyen érzés abban a tudatban lenni, hogy egy álom válik valóra színészként, és közel jársz ahhoz, hogy a filmed mindenidők legtöbbet hozó mozija legyen?

? kérdezte a színészt a BackstageOL riportere.

Holland azt felelte, hogy attól azért egy kissé messze állnak, mire a kamera másik oldaláról felvilágosították, hogy annyira azért nem is.

Komolyan? Szent szar. Ez hihetetlen! Nem is tudtam

? mondta szájtátva Holland, hozzátéve, hogy forgatás közben mindig minden olyan kicsinek tűnik, amikor viszont a filmek mozikba kerülnek, minden megváltozik. Természetesen nagyon örül annak, hogy a Pókember új része ilyen jól teljesít, és órákat tudna zengeni arról, mennyire hálás a lehetőségért, hogy mindennek részese lehetett.

Does @TomHolland1996 know that @SpiderManMovie will pass Avatar at the box office in a few weeks?

Check out our full convo about #NoWayHome, #UnchartedMovie, @shakeshack, and more?

?https://t.co/kKFeoiBZGb pic.twitter.com/wnkC56Lepx

— BackstageOL (@BackstageOL) February 1, 2022

The post Tom Hollandnek most esett le, hogy az új Pókember-film akár a világ legnagyobb kasszasikere is lehet first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés