:

Orbán Viktort hiába kérdezték arról, miért csak egy penészes pince bérlésére elég egy kezdő tanár fizetése

Orbán Viktort hiába kérdezték arról, miért csak egy penészes pince bérlésére elég egy kezdő tanár fizetése
  • 24.hu
  • 04 Feb, 2022
  • Címkék: #

Miért ér a kormányzat szemében ilyen keveset a pedagógusok munkája? Ha az Ön édesanyja most lenne fiatal tanár, tőle is sajnálnák a tisztességes megélhetéshez szükséges fizetést?

A jobbikos Ander Balázs azt feltételezte, csak elkerülte Orbán Viktor figyelmét az a nyílt levél, amit egy penészes pincében élő, pályakezdő tanár írt a kormányfőnek, abban bízva, hogy legalább az egykor pedagógusként dolgozó édesanyja iránti tiszteletből elolvassa.

Az ellenzéki politikus, hogy segítse a miniszterelnök munkáját, írásbeli választ igénylő kérdésként, maga is elküldte a levelet Orbán Viktornak.

Kapcsolódó Nyílt levelet írt Orbán Viktornak egy penészes pincében élő, pályakezdő tanár ?Ha most lenne az Ön édesanyja fiatal tanár, tőle is sajnálná a tisztességes megélhetéshez szükséges fizetést?? Ezt kérdezte a megélhetési gondokkal küzdő fiatal a kormányfőtől. 

A kérdésre a kormányfő ezúttal sem válaszolt. Kásler Miklós sem. Érdemben a válaszadásra kijelölt Rétvári Bence sem. Az államtitkár mindössze annyit írt, hogy a Jobbik politikusa tekintse irányadónak a korábbi kérdésére adott válaszát.

The post Orbán Viktort hiába kérdezték arról, miért csak egy penészes pince bérlésére elég egy kezdő tanár fizetése first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés