:

Zokogtak a dánok a váratlan olimpiai összeomlás után

Zokogtak a dánok a váratlan olimpiai összeomlás után
  • 24.hu
  • 04 Feb, 2022
  • Címkék: #

Vereséggel kezdte meg története első olimpiai tornáját a dán női jégkorong-válogatott, amely sokáig úgy tűnt, képes lesz a pontszerzésre a házigazda kínaiak ellen

Kapcsolódó ?Hirtelen megláttam egy kék törpöt? ? edzésen szenvedett balesetet a norvégok világsztárja Egy 23 éves olasz lány került Tarjei Bö útjába, akit el is ütött.

A mérkőzés 9. percében Malene Frandsen révén sikerült megszerezni a vezetést, és ugyan a második harmadban a hazaiak egyenlítettek, az utolsó percig 1-1 volt az eredmény.

50 másodperccel a rendes játékidő vége előtt Kína megszerezte a vezetést Lin Ni révén, majd miután a dánok levitték kapusukat, ez még egy góllal kihasználta a házigazda (3-1).

Kapcsolódó Liu Shaolin Sándor: Nagyképűségnek tűnhet, pedig csak őszinte vagyok Liu Shaolin Sándor nem érzi tehernek, hogy címvédőként érkezik a magyar váltó a pekingi téli olimpiára, még motiválja is, hogy megmutassa: nem lehet legyőzni. Elfogadja, ha valaki szerint nagyképű, bár szerinte inkább csak őszinte.

?Azt hiszem, jól játszunk az első harmadban, a másodikban minden zűrössé vált, de a harmadikban tartottuk a lépést az ellenféllel.

Csalódott vagyok és teljesen kiborultam

? nyilatkozta könnyes szemekkel a csatár Josefine Persson.

A dán tv2-nek az egykori válogatott Henriette Östergaard azt mondta, megérti a lányok csalódottságát, különösen akkor, amikor a győzelem elérhető lett volna.

?Láthatjuk rajtuk, hogy ez mennyit jelent nekik, és hogy elhiszik, messzire juthatnak. Bosszantó, hogy ilyen remek kezdés után visszaestek, de nem láttam rajtuk, hogy feladták volna.?

Női jégkorong

A csoport
Orosz csapat ? Svájc 5-2 (2-1, 2-1, 1-0)

 

Az állás:
1. Kanada 3 pont/1 mérkőzés (12-1)
2. Egyesült Államok és Orosz csapat 3/1 (5-2)
4. Finnország 0/1 (2-5)
5. Svájc 0/2 (3-17)

 

B csoport
Dánia ? Kína 3-1 (0-1, 1-0, 2-0)

 

Az állás:
1. Csehország és Japán 3 pont/1 mérkőzés (3-1)
3. Kína 3/2 (4-4)
4. Svédország és Dánia 0/1 (1-3)

The post Zokogtak a dánok a váratlan olimpiai összeomlás után first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés